IZAŠLI NA SASTANAK, A ON SE UDVARAO KONOBARICI: Devojka otkrila kakav je BEZOBRAZLUK doživela, a evo čega se u trenutku DOSETILA!
Foto: Printscreen/TikTok/hotpinksagittarius

NEOČEKIVANO

IZAŠLI NA SASTANAK, A ON SE UDVARAO KONOBARICI: Devojka otkrila kakav je BEZOBRAZLUK doživela, a evo čega se u trenutku DOSETILA!

Žena -

Besnoj Emili je prošlo kroz glavu kako bi trebalo da ga iskoristi za još koje besplatno piće i ode sa drugim

Korisnica društvene mreže TikTok, Emili iz Los Anđelesa, otkrila je na svom kanalu da je nedavno izašla sa tipom koji se usred njihovog prvog sastanka odlučio da se istovremeno udvar i njoj i konobarici.

Naime, nju je taj bezobrazluk razljutio, pa joj je na trenutak palo na pamet da ga iskoristi za još koje besplatno piće i potom da u sama počne da se udvara drugim momcima u kafiću.

Ipak to nije učinila, a na kraju se pošteno pokajala jer je dotični mladić uopšte nije ni zanimao. Štaviše, Emili je bacila oko na njegovog prijatelja, ali je odlučila da mu ipak pruži šansu nakon što ju je pozvao na piće.

- Da bi priča bila još zanimljivija, on je i nakon tog izlaska nastavio da mi se udvara. Međutim, naravno odmah sam ga precrtala u glavi. Uz to, pre neku noć mi se posrećilo sa jednim drugim dečkom. Izašli smo na piće, bilo je divno, a tretirao me kao kraljicu - napisala je u komentarima.

Kurir.rs/A.A./net.hr

Bonus video:

00:18

LUDO ILI MUDRO?! Majka pravi doručak za decu MESEC DANA UNAPRED! Neki su ZGROŽENI, a drugi joj aplaudiraju! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track