PRVO LETOVANJE SA ĆERKOM IVANKOM: Nina Janković se skinula 3 MESECA posle porođaja, a pokazala i kako izgleda BEZ ŠMINKE! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

VRATILA DEVOJČKU LINIJU

PRVO LETOVANJE SA ĆERKOM IVANKOM: Nina Janković se skinula 3 MESECA posle porođaja, a pokazala i kako izgleda BEZ ŠMINKE! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Nina Janković porodila se nedavno i na svet donela devojčicu po imenu Ivanka, a sada cela porodica uživa van granica Srbije.

Nina Janković
foto: Nemanja Nikolić

Iako se nedavno porodila, glumica je uspela da vrati devojčaku liniju, a fotografije sa plaže to i dokazuju.

Naime, Nina je pozirala u jednodelnom kupaćem kostimu, ogrnuta crnom, morskom haljinicom, ali se jasno videla vitka linija.

Nina se neretko fotografiše bez šminke, te je tako i sada pozirala sa suprugom i pokazala koliko je negovana i prirodna.

Podsetimo, Nina sa ekonomistom Matejom Dičić, već ima sina Vukašina, a pre tri meseca dobili su i ćerku kojoj je par dao ime Ivanka.

Ono što malo ko zna jeste da je Ninin suprug Mateja brat od ujaka njene koleginice Tamare Dragičević, te je upravo ona kumovala njihovom poznanstvu.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:33

NINA OTKRILA DETALJE SNIMANJA VRUĆIH SCENA SA VUKOM KOSTIĆEM: Zbog jedne njegove rečenice SVI POPADALI od smeha (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track