KLOI KARAŠIJAN OTKRILA TAJNU KOJU JE 20 GODINA SKRIVALA: Zbog kovida morala da uradi OVO, pa POTPUNO promenila izgled! (FOTO)
Foto: Profimedia

FANOVI SU ODUŠEVLJENI

KLOI KARAŠIJAN OTKRILA TAJNU KOJU JE 20 GODINA SKRIVALA: Zbog kovida morala da uradi OVO, pa POTPUNO promenila izgled! (FOTO)

Pop kultura -

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan poverila se svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram i otkrila detalj koji niko nije znao o njoj.

Kloi Kardašijan
foto: Profimedia

Naime, sestre Kardašija često možemo videti u sličnim kombinacijama. Duge ravne kose, prirodan izgled šminke, velike zadnjice i blistavi osmeh su samo deo paketa koji one "promovišu".

Međutim, Kloi Kardašijan je nedavno šokirala sve kada su isplivale njene fotografije iz mladosti. Iako se svi znamo kao atraktivnu brinetu, nekada i plavušu sa dugom, bujnom i ravnom kosom, Kloi je zapravo sve vreme krila istinu. Naime, njena prirodna kosa je kovrdžava, tačnije, ona ima afro loknice.

Ona je podelila na Instagramu fotografiju na kojoj je objasnila da već godinama unazad uzima preparate za ispravljanje kose.

Kloi Kardašijan
foto: Printscreen/Instagram/ khloekardashian

- Već godinama uzimam preparate za ispravljanje lokni. Godinama sam koristila brazilsko ispravljanje kose, ali i druge tretmane još od kada sam bila tinejdžerka. Prestala sam zbog Kovida, zapravo sviđaju mi se moje loknice - napisala je Kloi.

Brojni fanovi sestre Kardašijan oduševili su se njenim prirodnim izdanje, te je savetovali da više ne ispravlja kosu.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

03:08

Njen OBIM struka je 185cm?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track