POSLOVNA SARADNJA NA POMOLU? Nakon što su zakopale ratne sekire, Kejt i Megan rade na zajedničkom projektu, a evo O ČEMU SE RADI!
Foto: Profimedia

ipak su dobre?

POSLOVNA SARADNJA NA POMOLU? Nakon što su zakopale ratne sekire, Kejt i Megan rade na zajedničkom projektu, a evo O ČEMU SE RADI!

Pop kultura -

Nedavno je odjeknula vest da su vojvotkinje Megan Markl i Kejt Midlton popravile odnos, a kako sada navode američki medji, na pomolu je i poslovna saradnja.

Kejt Midlton, Megan Markl
foto: Shutterstock

Iako su odnosi u britanskoj kraljevskoj porodici već neko vreme narušeni, kako je otkrio izvor sa dvora, čini se da su Kejt Midlton (39) i Megan Markl (40) bliže nego ikada, a izvor je za američke medije otkrio kako razgovaraju i o zajedničkoj saradnji.

- Megan i Kejt zapravo se jako dobro slažu i često su u kontaktu. Megan je sa njom razgovarala o saradnji na projektu za "Netfliks" - otkrio je izvor.

Radi se o dokumentarnom filmu koji bi istakao dobrotvorni rad Kejt Midlton, kao i njen uticaj koji je ostavila filantropijom.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Kako je dodao izvor, Kejt je navodno oduševljena i polaskana ponudom te smatra da je njihova saradnja prvi korak ka izgradnji boljih odnosa sa Megan.

Podsetimo, Megan i princ Hari prošle godine potpisali su višegodišnji ugovor sa "Netfliksom", a dogovorili su da će producirati ekskluzivan sadržaj, dokumentarce, emisije, igrane filmove i programe za decu i odrasle.

Meghan se nedavno ponovno našla u centru medijske pažnje kada ju je njen polubrat Tomas Markle nazvao "plitkom".

Megan Markl
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./Us Weekly

Bonus video:

02:51

STRUČNJAK ZA GOVOR TELA IZANALIZIRAO MEGAN I HARIJA: On je delovao PRIRODNIJE, Megan kao da SKRIVA nešto (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track