ŽENE UZDISALE I SEKLE VENE ZA NJIM KOLIKO JE BIO LEP: Sad ga je TEŠKO gledati jer se UNIŠTIO estetskim zahvatima! (FOTO)
Foto: Profimedia, Shutterstock

ogromna šteta

ŽENE UZDISALE I SEKLE VENE ZA NJIM KOLIKO JE BIO LEP: Sad ga je TEŠKO gledati jer se UNIŠTIO estetskim zahvatima! (FOTO)

Pop kultura -

Žene širom sveta i dan danas žale za Mikijem Rurkom iz mlađih dana, pogotovo kada pogledaju njegov film "Devet i po nedelja".

Miki (68) nije nimalo nalik onom seks simbolu za kojim je uzdisao nežniji pol, a to je još jednom pokazao prošlog vikenda kada je bio na ručku sa prijateljem i svojim psom Kingom Karlosom, kog je mazio na Beverli Hilsu.

Glumac i bivši bokser je obukao pocepane farmerice koje je uskladio sa majicom s akapuljačom koju je raskopčao. Na nogama je nosio kaubojske čizme. Kosa mu je bila razbarušena i činilo se da je neko vreme nije oprao.

Miki Rurk
foto: Profimedia

Na grudima su mu se videle tetovaže i isticalolice koje je uništeno tokom bokserske karijere. Rurk je bio dobro raspoložen i pohvalio se i na Instagram profilu ručkom u kojem je uživao njegov ljubimac.

Miki Rurk
foto: Profimedia

Naime, tada je podlegao mnogim ozledama među kojima su slomljeni nos, nožni prsti i rebra, razdvojeni jezik i jako natečeni obrazi. Uz to je izgubio i kratkotrajno pamćenje.

Rurk se nakon bokserske penzije vratio glumi, no umesto uloga i veština u prvom planu je bio njegov izgled. Nakon što je popravljao lice zbog bokserski ozleda, postao je zavisan od operacija i botoksa, pa je često šokirao transformacijama.

Miki Rurk
foto: Profimedia

Inače, film "Devet i po nedelja", koji mu je obežio karijeru, snimio je sa nekadašnjim seks simbolom Kim Besindžer. Odradili su nekoliko intimnih scena koje su privukle pažnju javnosti.

Miki iza sebe ima dva braka. Prva supruga mu je bila Debra Feuer sa kojom se oženio 1981. godine, a razveli su se osam godina kasnije. Nakon toga je šest godina bio u braku s manekenkom Kare Otis.

Miki Rurk
foto: Profimedia

Supružnici su svojevremeno privlačili pažnju javnosti jer je procurio snimak njihovog seksa. Venčali su se u junu 1992. godine, a dve godine kasnije je Miki bio optužen za zlostavljanje supruge. Kasnije su optužbe odbačene, a par se pomirio i zajedno glumio u filmu "Nemogući izlaz". Razveli su se krajem 1998. godine.

Miki Rurk
foto: Profimedia

Rurk je i 2007. godine imao problema sa zakonom. Uhvaćen je zbog vožnje pod uticajem alkohola.

Miki Rurk
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:10

Jelena Karleuša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track