SVETSKA ZVEZDA ZATVARA BELEF! Plasido Domingo peva na Tašu
Foto: Profimedia

lepa vest

SVETSKA ZVEZDA ZATVARA BELEF! Plasido Domingo peva na Tašu

Pop kultura -

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić najavio je da će se ovogodišnji Belef završiti koncertom velike svetske zvezde Plasida Dominga, koji će se održati 8. septembra na otvorenom stadionu Tašmajdan.

- Belef nikad nije bio bogatiji nego ove godine. Održano je više od pedeset koncerata, 46 predstava i više od 20 programa za decu. Festival se zatvara koncertom Plasida Dominga, koji je jedan od najvećih svetskih tenora, velika zvezda, i Beograd i region zaslužuju takav koncert - rekao je Vesić za Beoinfo.

koncert Riblje Čorbe, Tasmajdan Stadion, 16.8.2021., Goran Vesić
foto: Damir Dervišagić

Zamenik gradonačelnika je dodao da je s njim već potpisan ugovor, te da će Domingo već 5. septembra uveče biti u Beogradu, a dan kasnije će održati probe.

- Domingo je već jednom gostovao u Beogradu, i to 2014. godine u Kombank areni, što je bila senzacija. Verujem da će otvoreni prostor sada dati potpuno drugačiju dimenziju njegovom nastupu i da ćemo svi uživati - kazao je Vesić. Na nastup će moći da dođu samo vakcinisani, oni koji imaju potvrdu o preležanoj koroni ili oni s negativnim testom.

Plasido Domingo
foto: Profimedia

Kurir.rs

Bonus video:

01:14

RIBLJA ČORBA NA TAŠU! Koncert u čast osnivača benda MIŠE ALEKSIĆA: Mina Aleksić Mišina ćerka: Tata,srećan ti rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track