30 GODINA METJU MEKONAHI NE KORISTI DEZODORANS: Hoće da miriše na MUŠKARCA, ne na nešto DRUGO, ali zato STALNO pere zube!
Foto: Profimedia

uvučen u holivudsku debatu

30 GODINA METJU MEKONAHI NE KORISTI DEZODORANS: Hoće da miriše na MUŠKARCA, ne na nešto DRUGO, ali zato STALNO pere zube!

Pop kultura -

Bračni par Mila Kunis (38) i Ešton Kučer (43) nedavno su pokrenuli raspravu o higijenskim navikama, nakon što su u podkastu izjavili kako svoju decu kupaju samo kad su "vidno prljava" i ta debata traje već neko duže vreme.

Mila Kunis, Ešton Kučer
foto: Profimedia

Oskarovac se pridružio listi slavnih osoba koje su otkrile detalje svoje higijene. Mnogi od njih ne koriste i protive se dezodoransima, a neki izbegavaju i tuširanje.

Glumac Metju Mekonahi (51) se ne protivi se tuširanju kao Kunis i Kučer, ali su ponovno otkrivene tvrdnje da uopše ne koristi dezodorans. O tome je pričao za brojne američke medije početkom 2000-ih.

- Nikakva kolonjska vodica, nikakav dezodorans. Sve žene u mom životu, uključujući moju majku, rekle su mi kako moj prirodni miris miriše prvo, na muškarca, drugo, na mene - izjavio je.

Metju Mekonahi, Ričard Verš, FBI, Doušnik
foto: Profimedia / Entertainment Pictures / Alamy

Dodao je da ne želi "mirisati na nekoga ili nešto drugo".

- Sećam se kad je rekao da ne koristi dezodorans pa sam to htela da proverim. Ne smrdi. Miriše kao žitarice, veoma slatko - izjavila je glumica Ivet Nikol Braun (50).

Mekonahi ponosno izbegava dezodorans ikakve vrste, ali insistira da se brine o sebi i svojoj higijeni. Tako je izjavio da se tušira nekoliko puta dnevno, a zube pere i do pet puta u jednom danu.

Metju Mekonahi
foto: Profimedia

Među drugim holivudskim zvezdama koje ne koriste dezodorans našla se i glumica Kameron Dijaz (48).

- Antiperspiranti su loši za telo. Ljudi smrde jer koriste antiperspirant, koji zadržava sav smrad - rekla je Dijaz jednom prilikom.

Dezodorans izbegavaju i Džulija Roberts (53), Bredli Kuper (46) i Kortni Kardašijan (42). Kuper tvrdi da se telo "samostalno čisti", Roberts to radi iz ekoloških razloga, a Kortni je prestala koristi dezodoranse nakon što je čula da to može biti štetno tokom dojenja.

Kameron Dijaz
foto: Profimedia

Prošle nedelje je svoje fanove šokirao i glumac Džejk Džilenhal (40), koji je za Vanity Fair izjavio da se kupa sve manje i manje.

- Mislim da postoji celi svet ne-kupanja i mislim da to pomaže koži, jer se sami prirodno čistimo.

Ipak, nisu sve holivudske zvezde tako lako prihvatile ovaj novi trend i mnogi, uključujući reperku Kardi Bi (28) i Dvejna Džonsona (49), izrazili su zbunjenost takvim ponašanjem.

Dvejn Džonson
foto: Shutterstock/ben bryant, Tinseltown / Shutterstock.com

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:12

ODRŽAN SAJAM OLDTAJMERA U NIŠU: Prikazani najstariji primerci automobila koji su još uvek u voznom stanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track