ZNAMO JE KAO ČUVENU ALI MEKBIL, A SADA LETUJE SA MUŽEM U KOMŠILUKU: Kalista Flokhart izgleda DRUGAČIJE i mnogi je nisu prepoznali!
Foto: Profimedia

odmaraju

ZNAMO JE KAO ČUVENU ALI MEKBIL, A SADA LETUJE SA MUŽEM U KOMŠILUKU: Kalista Flokhart izgleda DRUGAČIJE i mnogi je nisu prepoznali!

Pop kultura -

Glumica Kalista Flokhart (56) je na odmoru u našem komšiluku. Ona i njen 22 godine stariji muž, Harison Ford odmaraju u Dubrovniku.

Ono što upada u oči je i izgled slavne glumice koja je kod nas najveću popularnost imala u seriji Ali Mekbil gde je igrala neobičnu advokaticu koja se trudi da balansira ljubavni i poslovni život. Plejada zanimljivih i otkačenih likova se smenjivala u seriji, a jedna od glanvnih stvari je bio Alin ljubavni život.

Kako se navodi, ljudi su imali problem da prepoznaju Kalistu jer se mnogo promenila.

Inače, Kalista usvojila je sina Liama (19) dok je bio beba, a kasnije ga je usvojio i Harison. Par je u braku od 2010. godine, a vezu su započeli 2002. nakon što su se upoznali na dodeli Zlatnih globusa. Iako su mnogi zli jezici tvrdili da njihova ljubav neće uspeti, slavni par i danas dokazuje da ljubav ne poznaje godine.

Harison Ford
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:12

ODRŽAN SAJAM OLDTAJMERA U NIŠU: Prikazani najstariji primerci automobila koji su još uvek u voznom stanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track