NAJVEĆA AVGANISTANSKA PEVAČICA POBEGLA OD TALIBANA: Oglasila se iz aviona za EVAKUACIJU, napustila zemlju i poručila: ŽIVA SAM!
Foto: Printscreen/Instagram

OBJAVILA FOTKU

NAJVEĆA AVGANISTANSKA PEVAČICA POBEGLA OD TALIBANA: Oglasila se iz aviona za EVAKUACIJU, napustila zemlju i poručila: ŽIVA SAM!

Pop kultura -

Avganistanska pop zvezda Arjana Sajid oglasila se na svom Instagram profilu i objavila fotografiju bekstva iz svoje zemlje, prenosi "Daily mail"

Arjana je inače godinama dobijala pretnje od ljudi koji veruju da je njena muzika, izgled i nastup u suprotnosti sa avganistanskom kulturom.

Ona je objavila fotografiju na svom Instagram profilu. Ona je sedela na podu američkog vojnog aviona, zajedno sa drugim ljudima koji su evakuisani iz Avganistana.

Ispod fotografije, Sajid je napisala da je zahvalna svima koji su joj uputili dobre želje i koji dele njenu nadu da će Avganistan prestati da bude na meti nasilja, poput samoubilačkih napada, pošto su ga preuzeli talibani.

- Dobro sam i živa sam, i posle nekoliko nezaboravnih noći, stigla sam u Dohu, gde čekam let do Istanbula - napisala je ona.

Takođe je zahvalila pratiocima na njihovoj brizi za nju, poručivši im da „ostanu bezbedni i jedinstveni.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:29

70 SATI JE PROVELA NA KOLENIMA DA BI SREDILA POD: Sad hoda po 50.000 novčića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track