SVE JE POČELO OD OVOG MOMENTA! JELENA PUKLA! Priče o Karanovoj i njenom Novaku krenule su iz Budve
Foto: Nemanja Nikolić, Profimedia

ĐOKOVIĆKA LJUTA

SVE JE POČELO OD OVOG MOMENTA! JELENA PUKLA! Priče o Karanovoj i njenom Novaku krenule su iz Budve

Pop kultura -

Pravu buru u medijima podigla je vest koja se pojavila u jednom tabloidu - da je glumica Marija Karan "zavodila" Novaka Đokovića na koncertu Dina Merlina, gde mu se navodno udvarala. Na to je odmah odreagovala i supruga najboljeg tenisera sveta, Jelena Đoković koja je oštro demantovala sve navode i spekulisanja.

Inače, sve je počelo od onog trenutka kada se glumica Marija Karan, kao i veliki broj poznatih ličnosti koji su prisustvovali koncertu Dina Merlina u Budvi fotografisao sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem.

Glumica koja je posle razvoda od američkog producenta Džoela Lubina, sa kojim ima sina Marka Lea, uplovila je u romasu sa IT stručnjakom iz Novog Sada, pozirala je sa Novakom oskudno odevena, u crnom topu i suknji dubokog struka.

Marija Karan, Novak Đoković
foto: Pritnscreen/Instagram/marakaran

Ubrzo nakon ove fotografije krenula su spekulisanja da je glumica "zavodila" Novaka Đokovića, a supruga najbojeg tenisera sveta odmah je demantovala sve javno, iako to nije radila do sada.

Jelena je takođe prisustvovala nastupu Dina Merlina i cele večeri sa suprugom uživala uz njegove najveće hitove.

Podsetimo, Jelena Đoković se prvi put oglasina povodom spekulacija o navodnim vezama njenog supruga Novaka.

- Ako ne demantuješ laž - jer nemaš odgovor na glupost i prosto ne baviš se time - za novinare se to računa kao zeleno svetlo da te provlače po novinama i od tebe prave dvorsku ludu - napisala je tada Jelena najpre na Insta storiju, a onda se nadovezala:

Jelena Đoković
foto: Printskrin/Instagram

- Posle 15 godina pisanja o aferama sa svakom devojkom iz našeg zajedničkog društva sada nas toliko dobro znaju kao par da znaju čak i kada sam ljubomorna bez reči i dela (jer navodno to se ne vidi, ali oni znaju ili imaju vrlo "pouzdane izvore), a naravno kada ne demantuješ glupost, ona automatski postane koristan mamac za buduće objave o sada već bivšim ljubavima... Jer tako se poštuje lik i delo, jednog mladog, uspešnog sportiste iz naše zemlje. Omaklo mu se da se sa mnom zaglavio sve ove godine, mnogo više klikova donose afere.

Jelena se u nastavku osvrnula i na to kakav uticaj, ovakvi tekstovi mogu da imaju na društvo.

- Živimo u vremenima kada čovek stvarno mora da se zapita šta čita i kome veruje, sva ta mračna energija, koja ulazi u nas dok čitamo vesti ispunjene neistinom i obmanama zarad kontrole straha i samim tim profita ne može nikoga da inspiriše na dobra dela. Znamo da je stub svakog zdravog društva porodica, pa zar je moguće da medije koristimo kao sredstvo da je ocrnimo i poljuljamo, da li je to recept za uspeh ili propast jednog društva, vi prosudite. I da ne ispadne da samo pričam u prazno i kao trabunjam iz zone komfora ja sam svoj odgovor na lažne i prave vesti pronašla u osnivanju svog magazina - napisala je supruga našeg najboljeg tenisera.

Jelena Đoković
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Jelena je bila na koncertu Dina Merlina zajedno sa svojim suprugom gde su njih dvoje sve vreme uživali i igrali.

Novak Đoković, Jelena Đoković, poljubac
foto: Instagram/Jelena Đoković

kurir.rs

Bonus video:

Bonus video:

00:19

NOVAK UŽIVA NA JAHTI: Đoković sa porodicom i prijateljima LUDUJE na crnogorskom primorju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track