POTVRĐENO DA JE KAJLI DŽENER U DRUGOM STANJU: Prvu trudnoću je vešto sakrila, a sada milijarderka čeka DRUGO DETE, evo ko je OTAC!
Foto: Profimedia

stižu rode

POTVRĐENO DA JE KAJLI DŽENER U DRUGOM STANJU: Prvu trudnoću je vešto sakrila, a sada milijarderka čeka DRUGO DETE, evo ko je OTAC!

Pop kultura -

Dugo se spekulisalo da je najmlađa sestra iz Kardašijan/Džener klana ponovo u drugom stanju. Kako pišu američki mediji, potvrđeno je da Kajli Džener i Trevis Skot očekuju drugo dete.

Kajli Džener, Trevis Skot
foto: Profimedia

Kajli je sa svojim partnerom Trevisom Skotom već dobila devojčicu Stormi 2018. godine, nakon čega je par želeo još jedno dete.

- Kajli često razmišlja o još jednom detetu - rekao je izvor blizak ovom modelu posle njenog prvog porođaja 2018. godine, pa dodao:

- Ona bi volela da ima još jedno dete sa Travisom, oseća se kao da joj je suđeno da bude majka - dodaje ona.

Kajli Džener
foto: Profimedia

Međutim, planove ovog para poremetila je činjenica da su rešili da se na kratko raziđu 2019. godine:

- Trevis i ja smo u dobrim odnosima, ali je naš prioritet sada Stormi, kao i naše prijateljstvo - istakla je ona.

Ipak, po svemu sudeći, popularni par je našao način da prevaziđe sve probleme, te su obnovili ljubav koja je sada dobila i krunu u vidu bebe.

Podsetimo, Kajli i Travis imaju ćerku Storimi. Iako se i tada spekulisalo u medjijima o mogućoj trudnoći najmlađe sestre Kardašijan/Džener, ona je uspela da je sakrije i održi daleko od očiju javnosti, te sve iznenadila kada je objavila da se porodila.

Kajli Dzener
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./Eonline

Bonus video:

03:08

Njen OBIM struka je 185cm?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track