SUĐENJE REPERU SE NASTAVLJA, OPTUŽBE SE SAMO NIŽU: Svedok šokirao sve u sudnici kada je spomenuo MITO, a razlog je strašan
Foto: Jamie Lamor Thompson / Shutterstock.com, Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

jezivo

SUĐENJE REPERU SE NASTAVLJA, OPTUŽBE SE SAMO NIŽU: Svedok šokirao sve u sudnici kada je spomenuo MITO, a razlog je strašan

Pop kultura -

Bivši menadžer Ar Kelija, američkog pevača čije je suđenje zbog seksualnog zlostavljanja, reketarenja i podmićivanja u toku, svedočio je na sudu.

Ar Keli
foto: Profimedia

Rekao je da je 1994. godine muzičar podmitio vladinog službenika kako bi dobio lažne isprave za tada 15-godišnju pevačicu Aliju kako bi se mogla udati za njega, prenosi USA Today.

Tvrdi da je platio 500 dolara za njenu ličnu kartu i dodao kako su odluku o pribavljanju dokumenata doneli Kelijevi navodni saradnici nakon što je Alija rekla da je trudna.

Ar Keli
foto: Profimedia

U tim je dokumentima pisalo da devojka ima 18 godina, a mito je navodno plaćen 30. avgust 1994., samo dan pre izdavanja dozvole za venčanje. Brak Ar Kelija i Alije poništen je nekoliko meseci kasnije. Nekadašnja pevačica, punog imena Alija Dejna Hogton, poginula je u avionskoj nesreći 2001. godine.

Da podsetimo, zvezda R&B, pravog imena Robert Sivester Keli, već se decenijama suočava sa navodima o seksualnom uznemiravanju i zlostavljanju žena, među kojima su mnoge tinejdžerke. Optužbe je više puta odbacio. Ako bude osuđen po svim tačkama optužnice, Ar Keli mogao bi biti osuđen na nekoliko decenija.

Ar Keli, R Keli
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:08

PESMA POSVEĆENA BIVŠOJ ŽENI? Severina konačno priznala RAZVOD, a Igor Kojić objavio snimak koji je ZAINTRIGIRAO SVE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track