KRV NIJE VODA! U FILMU TOMA IGRA I SIN ANĐELKE PRPIĆ: Jakša se rasplakao na premijeri, a evo šta za Kurir kaže ponosna majka
Foto: Marko Smiljković, ATA images

Ovo možda niste znali

KRV NIJE VODA! U FILMU TOMA IGRA I SIN ANĐELKE PRPIĆ: Jakša se rasplakao na premijeri, a evo šta za Kurir kaže ponosna majka

Pop kultura -

Dugim aplauzom, kao i u Sarajevu, ispraćena je ekipa filma "Toma" Dragana Bjelogrlića nakon srpske premijere, kojom su otvoreni Filmski susreti u Nišu.

Autoski tim predvođen rediteljem, korediteljem Zoranom Lisincem i trojicom scenarista napravili si sigurno jedan od najemotivnijih filmova u poslednje vreme, što se videlo u subotu veče u toku i nakon projekcije, gde je veliki deo publike plakao.

Suze radosnice je nekako sakrio i producent i reditelj Dragan Bjelogrlić. Od tolikog emotivnog naboja nakon projekcije devetogodišnji Jakša, naslednik glumice Anđelke Prpić, koji tumači sina slavnog pevača, nije uspeo da sakrije uzbuđenje i suze, te ga je uza sebe prigrlio glumac Milan Marić.

Jakša Prpić
foto: Marko Smiljković

Mali Jakša ide u školu glume kod Nenada Nenadovića, a utiske za Kurir nam je prenela i ponosna majka.

- Ovoga puta bila sam u ulozi organizatora, vozača i šofera. Bilo mi je zabranjeno da sedim s glumcima iz filma. Morala sam sve da posmatram s bezbedne udaljenosti. Svi su ga divno prihvatili, a meni se veoma dopao film. Danas ceo dan slušam Tomine i Silvanine pesme - rekla je glumica, koja se na festivalu za nagrade bori s filmom "Jedini izlaz", gde ima glavnu ulogu.

Film "Toma" će biti premijerno prikazan u Beogradu sredinom septembra, pre početka renoviranja Sava centra.

Ponosni roditelji Dario i Anđelka Prpić
Ponosni roditelji Dario i Anđelka Prpićfoto: Damir Dervišagić

Kurir.rs

Bonus video:

08:21

TOMA JE CEO ŽIVOT BIO ZALJUBLJEN U SILVANU! Bjelogrlić iskreno s novinarima: Evo ko mu je otkrio ovu tajnu i kako je našao glumce!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track