NEMOJ DA SE IGRAŠ, OVO JE VENČANJE MOG JEDINCA I JA PLAĆAM POLA! Svekrva otkrila snaji šta će OBUĆI na venčanju i svi u ŠOKU! FOTO
Foto: Profime

noćna mora

NEMOJ DA SE IGRAŠ, OVO JE VENČANJE MOG JEDINCA I JA PLAĆAM POLA! Svekrva otkrila snaji šta će OBUĆI na venčanju i svi u ŠOKU! FOTO

Žena -

Venčanje je jedno od najvažnijih dana u životu jedne žene. Mnoge devojčice maštaju o tom savršenom danu, o savršenom budućem suprugu i savršenoj beloj haljini.

Ali koliko god taj dan planirali mesecima, pa čak i godinama, uvek nađe neko ko želi da pokvari savršen trenutak. Ako često to zna da uradi baš buduća svekrva.

venčanje
foto: Pritnscreen

Naime, na društvenim mrežama buduća mlada je objavila prepisku sa budućom svekrvom koja ju je obavestila da će na njenom venčanju da nosi sopstvenu venčanicu.

- Pa naravno, ipak ženim sina jedinca. Rekla sam mu da imam haljinu i da ne planiram da kupujem novu - kaže svekrva.

Na snajinu molbu da je vidi svekrva bez blama pokazuje - svoju venčanicu. Snaja kaže da je, bez grubih reči, svekrvi predložila da nađu nešto drugo.

- Nemoj sa mnom da se igraš, dro*o. Ovo je venčanje MOG sina i ja plaćam pola. Nosiću šta mi se nosi - navodno glasi odgovor sverkve.

Snaja je ovo okačila na jedan forum uz primedbu da je posle ove slike "ostala bez teksta" i pita se šta da radi.

- Ili joj zabrani dolazak na venčanje ili otkaži venčanje - savetuju joj forumaši u jedan glas.

venčanje
foto: Pritnscreen

kurir.rs

Bonus video:

00:58

POČEO FILMSKI FESTIVAL U NIŠU: Premijera Bjelogrlićevog filma Toma na otvaranju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track