Najnovije vesti

DUGO SKRIVANA TAJNA LJUBAVNIKA MIRJANE KARANOVIĆ: Glumica se nikada nije udavala, a volela je ovog 20 GODINA MLAĐEG kolegu! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

vole da rade zajedno

DUGO SKRIVANA TAJNA LJUBAVNIKA MIRJANE KARANOVIĆ: Glumica se nikada nije udavala, a volela je ovog 20 GODINA MLAĐEG kolegu! (FOTO)

Pop kultura

Glumica Mirjana Karanović se nikada nije udavala, a dve decenije mlađi glumac Ermin Bravo joj je jedan od najboljih partnera!

Priznata glumica u proteklom periodu izgubila je višak kilograma, a s obzirom na to da redovno ide u teretanu može se pohvaliti vitkim i zategnutim telom. O tome najbolje svedoče fotografije na njenom „Instagramu“ koje često objavljuje sa peskovitih plaža Ade Bojane.

Mirjana Karanović
foto: Dragana Udovičić

Mirjana se nikada nije udavala, a nije ni previše detaljisala o svom emotivnom životu. Ipak, svojevremeno je do javnosti dospela informacija da je u ljubavnoj vezi sa kolegom iz Bosne.

Naime, u pitanju je dvadest godina mlađi kolega Ermin Bravo, kog je upoznala u Sarajevu, dok su radili na predstavi „Noževi u kokošima“, u kojoj su glumili strastvene ljubavnike. Priroda predstave i način na koji su je oni igrali, tvrde upućeni, neminovno su doprineli pojavi varnica.

- Za glumicu je neophodno da ima partnera na koga može da se osloni i da bude potpuno sigurna da će je podržati kad treba, a da pri tom ne razmišlja o tome da su bez garderobe. Sve je to Ermin izneo pa nisam imala nikakvih problema, tako je zadobio moje poverenje. On je jedan od najboljih partnera koje sam ikada imala - rekla je tada Mirjana Karanović u intervjuu za „Gloriju“.

Ipak, ljubav je planula nešto kasnije, kada su se ponovo zajedno našli na sceni, u komadu „Helverova noć“, koja je premijerno izvedena 2004. godine, sa kojom su kasnije gostovali širom sveta.

Romansa nije opstala, ali su Mira i Ermin ostali odlični prijatelji. Nastavili su da sarađuju. Njihova zajednička predstava uskoro će proslaviti punoletstvo, a o tajni njene dugovečnosti uvažena umetnica kaže:

- I Ermin i ja, bez obzira na to što starimo, i dalje igramo te likove jer oni nisu ograničeni godinama. Ima nekih predstava koje više ne mogu da igram jer su predodređene za mlađe glumice. Ovde je drugačije.

S druge strane, Ermin Bravo, koga u domovini zovu „dragulj BiH glumišta“ istakao je da njih dvoje vole da rade zajedno i da traže način da se to ponovo desi, kao i da je to partnerstvo koje je doživotno.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

NADAMO SE DA JE KRAJ KORONI I DA ĆEMO ŽIVETI NORMALNO Poruka puna optimizma, a evo šta kaže Mirjana KARANOVIĆ
01:08

NADAMO SE DA JE KRAJ KORONI I DA ĆEMO ŽIVETI NORMALNO Poruka puna optimizma, a evo šta kaže Mirjana KARANOVIĆ

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja