OVO JE BILA LANETOVA OAZA MIRA: Glumac je voleo da provodi vreme van gužve i beogradske buke, a ovde je najviše uživao (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

VOLEO JE DA PECA

OVO JE BILA LANETOVA OAZA MIRA: Glumac je voleo da provodi vreme van gužve i beogradske buke, a ovde je najviše uživao (FOTO)

Pop kultura -

Milan Lane Gutović preminuo je u 76. godini na Vojnomedicinskoj akademiji posle kraće bolesti. Glumac je tokom života voleo da provodi vreme daleko od gradske gužve i buke, te je svaki slobodni trenutak koristio da ode van Beograda, u svoju vikendicu na reci u Neuzini gde je pecao i uživao u prirodi sam.

Milan Lane Gutović
foto: Dado Đilas

Gutović nije volelo gradsku galamu i gužvu, te je dosta vremena provodio na kampovanju i pecanju u svojoj vikendici nedaleko od Beograda.

Njegova oaza mira bila je Neuzina, gde je dolazio kad god su mu obaveze dozvoljavale. Glumac nije krio da mu ne prija preterano veliko društvo i da više voli da bude sam u prirodi uživajući u njenim čarima.

Pre nekoliko godina je napravio kontejner na reci koji mu je bio vikendica i mesto gde može da se skloni od svih, te zato ni prijatelje nije odvodio u svoj skromni kutak.

Milan Lane Gutović
foto: Printscreen/Youtube

"Zimi je malo neudobno, ali je leti predivno. Više mi prija da budem sam. Nekim ljudima moje ponašanje čini se nedoličnim ili dovoljno dobrim za izbegavanje. Nisam ja prgav, nemam to u karakteru, ali umem da budem neprijatan za jednu vrstu ljudi. Za drugu mogu da budem i prijatan. Ja sam džentlmen, nikoga ne uvredim slučajno", rekao je Milan u emisiji "Lično. nezvanično".

Milan Lane Gutović
foto: Printscreen/Youtube

Voleo je da peca i svoju vikendicu je upodobio za svoj voljeni hobi. Imao je na desetine štapova, a svaki je imao svoju svrhu, često se i šalio da je kod njega tačna ona da se ''ribolovac prvi upeca na pribor, a tek onda riba.'' Voleo je da peca sam, iako je imao više od 20 štapova.

"Svaki štap ima svoju funkciju, veći su za teže ribe, a blinkeri su za plovke. Kažu da se na pribor prvo upeca ribolovac. Nekad bude veličanstven ulov, a nekad katastrofa", rekao je glumac.

Milan Lane Gutović
foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

03:25

TEŽAK UZDAH BULETA GONCIĆA POVODOM SMRTI ANDREJA MARIČIĆA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track