SIROMAŠNA STUDENTKINJA SADA ZARAĐUJE 127.000 € MESEČNO: Počela da prodaje GOLE FOTKE, a sada joj prete SILOVANJEM! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/ camilaelle2

OTPLATILA ŠKOLARINU

SIROMAŠNA STUDENTKINJA SADA ZARAĐUJE 127.000 € MESEČNO: Počela da prodaje GOLE FOTKE, a sada joj prete SILOVANJEM! (FOTO)

Žena -

Kamila El ima 21 godinu i studentkinja je hemije i psihologije. Jedva je spajala kraj sa krajem na prvoj godini studija, a bilo je upitno i hoće li moći da plati školarinu za nastavak obrazovanja. Siromaštvo joj je stvaralo veliki stres i probleme, pa su ona i njen dečko došli na ideju kako jednostavno i brzo da dođu do velike svote novca.

Naime, napravila je nalog na stranici za odrasle, "OnlyFans", i počela da objavljuje provokativne fotografije, ali i njihove snimke s*ksa! Ovaj par sa Floride počeo je da se snima u studentskoj sobi i taj sadržaj objavili su na internetu, a danas mesečno zarađuju oko 109.000 funti, prenosi "Daily Star".

Za medije su otkrili da put do bogatstva nije bio jednostavan, ne zbog opisa posla već zbog osuda, kritika, pa čak i pretnji smrću koje su dobijali od okoline.

- Muškarci su me proganjali, maltretirali, banke su mi pravile probleme i zatvarale račune, odbijali su nam i stambene zahteve... Sve zbog posla koji radimo - priča Kamila i dodaje da sve rade zajedno.

- Ako on nije u sceni, onda je iza kamere. Bavi se marketingom i društvenim mrežama, dogovara saradnje...

Najgora situacija koju je doživela je zlostavljanje i pretnje silovanjem od strane komšija. Uprkos tome, kaže kako ne žali zbog izbora karijere, baš naprotiv - srećni su što si mogu da priušte bezbrižno studiranje, ali i neke druge luksuzne stvari.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:15

DARKO I BARBARA NE MOGU DA OBUZDAJU STRASTI! Folker objavio video kako se ljubi sa Barbarom, sve puca od emocija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track