ZVEZDI FILMOVA ZA ODRASLE PRETI DOŽIVOTNA ROBIJA: Ron Džeremi optužen za SILOVANJE PREKO 20 devojaka, među njima su i maloletnice
Foto: Profimedia

holivud

ZVEZDI FILMOVA ZA ODRASLE PRETI DOŽIVOTNA ROBIJA: Ron Džeremi optužen za SILOVANJE PREKO 20 devojaka, među njima su i maloletnice

Pop kultura -

Ron Džeremi, nekadašnja zvezda filmova za odrasle optužen je po više od 30 tačaka za seksualni napad

Ron Džeremi (67) optužen je od strane Okružnog tužilaštva u Los Anđelesu za napade na 21 žrtvu, uključujući 15-godišnju devojčicu, a koji su stari više od dve decenije.

Ron Džeremi
foto: Profimedia

- Prečesto žrtve seksualnog napada pate u izolaciji - rekao je okružni tužilac Gaskon u saopštenju, dodajući: "Moramo osigurati da žrtvama budu dostupne sve opcije koje će im pomoći u oporavku, uključujući i trauma informativni centar za lečenje i podršku za prijavljivanje ovakvih zločina."

imaju na raspolaganju sve mogućnosti da pomognu u oporavku, uključujući i usluge o ozdravljenju i podršku prijavljivanju takvih zločina." Džeremi je optužena za napad u periodu od 23 godine u dobi od 15 do 51 godine.

Džeremi se optužuje da je u periodu od 23 godine napadao žene starosti od 15 do 51 godinu.

Poslednji navodni napad Roja Džeremija desio se na mladu devojku u striptiz klubu između 2002. i 2003. godine.

Optužnica od strane Okružnog tužilaštva u Los Anđelesu podignuta je krajem juna 2020. godine zbog napada na četiri žene.

U avgustu 2020. godine tužbi protiv Džeremija pridružilo se još 20 žrtava.

Bivša porno zvezda je u oktobru 2020. godine optužena po sedam tačaka za seksualne napade, i tek tada je objavljeno da će se, ukoliko bude proglašen krivim, Džeremi suočiti sa više od 330 godina tj. doživotnom robijom.

Tužioci su u oktobru odbacili 14 drugih slučajeva protiv njega zbog zastarelosti slučajeva. Nove optužbe za teška krivična dela u sredu su uključival 12 tačaka prisilnog silovanja, sedam tačaka prisilne oralne kopulacije, šest tačaka seksualnog uznemiravanja uz obuzdavanje i četiri tačke seksualnog "prodora stranim predmetom".

Takođe su uključene dve tačke seksualnog napada na nesvesne ili usnule osobe, i po jednu tačku svakog razvratnog dela na dete mlađe od 14 ili 15 godina, sodomiju upotrebom sile i napadom sa namerom da se počini silovanje.

Ron Džeremi se u sudu izjasnio nedužnim.

Još 2020. godine je na društvenim mrežama objavio da nije kriv i da jedva čeka da se to dokaže i u sudu. Usput se zahvalio "svima na podršci."

Ron Džeremi
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./The Guardian

Bonus video:

00:44

PRVI ČOVEK SVETSKOG BOKSA TRENIRA NA MARAKANI Umar Kremlev, predsednik AIBA, najavio pomoć Crvenoj zvezdi, a posetiće i Partizan (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track