01:40

PETAR BOŽOVIĆ PLAKAO DOK SE OPRAŠTAO OD GUTOVIĆA: Zbogom dragi Lane, toliko!

dugogodišnji prijatelji

PETAR BOŽOVIĆ PLAKAO DOK SE OPRAŠTAO OD GUTOVIĆA: Zbogom dragi Lane, toliko! (VIDEO)

Pop kultura -

Mnogo je velikana u poslednje vreme napustilo našu glumačku scenu, a vest o smrti jednog od najvećih glumaca potresla je i njegovog kolegu Petra Božovića koji nije mogao da sakrije suze.

- Lane je bio treća godina akademije, ja prva. Mnogo smo se družili i ostali smo prijatelji do kraja života. Što se tiče mog ličnog gubitka, lakše mi je samo što ga delim sa narodom jer je Lane svojom neodoljivom glumom i šarmom ušao u svaku porodicu i na taj način postao član te porodice tako da mi je lakše što delim gubitak sa svojim narodom. Zbogom dragi Lane, toliko - rekao je kroz suze

Petar Božović
foto: Kurir Televizija

Milan Gutović bio je dugogodišnji prijatelj i saradnik zaječarskog pozorišta i prvi dobitnik nagrade za glumačku bravuru „Zoran Radmilović“.

Nekoliko godina bio je selektor festivala „Dani Zorana Radmilovića“, a u zaječarskom teatru je 2017. adaptirao i režirao komad „Zar i ti sine Normane?“.

Proslavljeni srpski reditelj, rođeni Zaječarac, Vladimir Lazić kaže da je decenijama drugovao i sarađivao sa Gutovićem, još od 1979. godine i njegovog prvog igranog filma “Drugarčine”.

Vladimir Lazić
foto: Kurir televizija

- Sva naša snimanja koja su trajala danima, Lane je uvek imao savet mladim ljudima koji su se bojali, imali tremu. Uvek je bio pozitivan i znao kako sa ljudima - rekao je Lazić.

Kurir.rs/M.L.

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

01:22

MILAN MARIĆ POBEDIO KORONU: Glumac stigao u Niš i dobio najveći APLAUZ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track