NAVALIO NA SVASTIKU, A ŽENA IH UHVATILA NA GOMILI: Muž se sada kaje zbog PRELJUBE i hoće oproštaj! (ANKETA)
Foto: Profimedia

preterao

NAVALIO NA SVASTIKU, A ŽENA IH UHVATILA NA GOMILI: Muž se sada kaje zbog PRELJUBE i hoće oproštaj! (ANKETA)

Žena -

Jedan muškarac od 36 godina je očajan je nakon što je suprugu prevario sa njenom sestrom pa se za savet obratio Didri Sanders, stručnjakinji za seks i veze.

prevara, preljuba
foto: Shutterstock

"Supruga me uhvatila kako imam odnos sa njenom sestrom dok smo bili na odmoru. Izgubio sam sve. Pre nekoliko nedelja, na 70. rođendan mog tasta svi smo otišli u Portugal na veliki porodični odmor. Došli su moj šurak i njegova porodica, a tu je bila i sestra moje žene. Ona je sama i prekrasna", prenosi The Sun.

Jedne večeri su igrali karte, pili i zabavljali se. Kada je tast otišao na spavanje počeli su igrati razne igre poput "Zavrti bocu". Budući da su popili previše, stvari su postale veoma lične. Pitali su njegovu svastiku koga bi poljubila u porodici, a ona je prstom pokazala na njega.

"Umalo sam pao sa stolice. Ustala se i brzinski me poljubila u usne i svi smo se smejali", otkrio je.

preljuba
foto: Ilustracija/Profimedia

Ubrzo nakon toga svi su osim njega i svastike otišli u krevet. Rekao joj je da je polaskan što ga je odabrala za poljubac, a ona mu je odgovorila da joj se oduvek sviđao.

"Bio sam šokiran. Krenula je prema meni i ljubili smo se, a zatim smo se počeli dodirivati. Seksali smo se na ležaljci na terasi. U tom trenutku moja žena je izašla van pitati gde je šolja mog sina. Bio sam užasnut, kao i ona. Nikad se u životu nisam pre otreznio. Kaže da sam je uništio i slomio joj srce. Kaže da iako se pomirimo, između nas neće biti ljubavi ni intimnosti. Duboko žalim zbog onoga što sam učinio. Kako je mogu ponovno osvojiti?", upitao je očajni muškarac savetnicu.

"Prešao si granicu i biće potrebno puno preklinjanja da je ponovno osvojiš. I njena sestra mora učiniti isto. Reci svojoj ženi da si napravio veliku grešku i da ćeš učiniti sve da joj se iskupiš. U najmanju ruku, zaslužuje još jedan odmor kako bi joj nadoknadio ovaj koji si upropastio. Objasni joj da znaš da si je povredio i da ćeš potražiti stručnu pomoć kako bi se doveo u red", poručila mu je Didri.

prevara, razvod, raskid, veza, par
foto: Profimedia

Šta biste vi uradili u ovoj situaciji?

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

03:10

OVO JE VELIKI GUBITAK ZA NAŠE GLUMIŠTE: Bule Goncić za Kurir o odlasku Laneta Gutovića: Teško je podneti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track