NIKO NE ZNA KADA ĆE OTIĆI, MOGU I SUTRA DA UMREM: Potresna ispovest Džona Travolte u kojoj je sinu (10) objasnio sve o SMRTI
Foto: Profimedia

on je i otac i majka

NIKO NE ZNA KADA ĆE OTIĆI, MOGU I SUTRA DA UMREM: Potresna ispovest Džona Travolte u kojoj je sinu (10) objasnio sve o SMRTI

Pop kultura -

Glumac Džon Travolta (66) je pre gotovo godinu dana ostao je bez supruge Keli Preston, koja je preminula u 58. godini od raka dojke. Njena smrt je duboko pogodila Travoltinu porodicu.

Keli Preston, Džon Travolta
foto: Profimedia

Više od godinu dana kasnije, ispričao je kako je sa sinom Benom (10) raspravio koncept umiranja.

- Jednom mi je rekao "zato što je mama umrla bojim se da ćeš i ti". Objasnio sam mu da niko ne zna kad će otići ili koliko dugo će ostati. Ja mogu umreti sutra. Ti možeš. Bilo ko - ispričao je Travolta u intervjuu sa glumcem Kevinom Hartom, prenosi Daily Mail.

Travolta je rekao kako je njegov sin uvek cenio iskrenost i da zato nije izbegavao taj razgovor s njim.

- Moramo gledati na smrt kao deo života. Niko ništa ne zna sa sigurnošću. Samo daš najbolje od sebe da živiš što duže - izjavio je.

Spomenuo je da ga je sin iznenadio veoma zrelom perspektivom o životu kad su raspravljali šta za Travoltu znači da je prešao šezdesetu.

- Pitao me sećam li se vremena pre 30 godina i čini li mi se da je to bilo davno. Kad sam rekao da, pitao me mislim li da u sebi imam još 30 godina, na šta sam takođe rekao da. Ben me pitao šta tome fali i tako mi u potpunosti promenio stav o smrti - priznala je zvezda filma "Petparačke priče".

Hartu je povjerio kako sada, nakon smrti supruge i najstarijeg sina Džeta, koji je tragično preminuo 2009. sa samo 16 godina, "živi za svoju decu". Rekao je da je njegova kći Ela Blu (21) već pronašla svoj put u životu, tako što je postala glumica, ali da još mora da osigura dobar život najmlađem Benu.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:30

MILJAMA SAM DALEKO OD PROŠLSTI, DISTANCIRALA SAM SE OD NJEGA! Ena pobesnela zbog pitanja o Marku i Luni, a onda im OVO poručila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track