HOLIVUDSKA DIVA IZAZVALA SPEKTAKL U HALJINI KOJA PUCA NA NJOJ: Šeron Stoun prošetala trgom i prolaznike ostavila BEZ DAHA! (FOTO)
Foto: Profimedia

PAPARACO

HOLIVUDSKA DIVA IZAZVALA SPEKTAKL U HALJINI KOJA PUCA NA NJOJ: Šeron Stoun prošetala trgom i prolaznike ostavila BEZ DAHA! (FOTO)

Pop kultura -

Holivudska glumica Šeron Stoun (63) zvezda je nove kampanje brenda "Dolce&Gabbana", a paparaci su fotografisali detalje sa snimanja.

Naime, glumica je za potrebe kampanje pozirala u jednom luksuznom restoranu u Veneciji na Trgu svetog Marka, ali i ispred njega i to okružena brojnim radoznalim posmatračima Šeron je ležerno pozirala, dokazavši da je pravi profesionalac i da može da radi u bilo kakvim uslovima.

Šeron Stoun
foto: Profimedia

Šeron je promenila više kreacija sa potpisom čuvenog italijanskog modnog dvojca, ali u svakoj je izgledala jednako senzacionalno i otmeno. Ona je blistala u pripijenoj crnoj haljini od čipke sa korset gornjim delom, a potom je uskočila u sličan model, ali ovog puta nešto svedeniji - od krutog materijala i sa prozirnim rukavima.

Obe toalete istakle su njene duge noge i vitko, izvajano telo - ko bi rekao da ova dama ima 63 godine! Dopada nam se kako stari - dostojanstveno i bez upadljive pomoći estetske hirurgije.

Šeron Stoun
foto: Profimedia

Takođe, holivudska diva pokazala je i ravan stomak i tanak struk u interesantnom topu i dubokim pantalonama.

Glumica zaista ima sve razloge da bude ponosna ne samo na svoj izgled, već i na karijeru, ali i stanje duha - oduvek su je krasili nesalomivost, karakter i vedrina bez obzira na teške situacije kroz koje je prošla.

Podsetimo, ona je 2001, u trenutku kada je imala 43 godina i bila na vrhuncu karijere, doživela težak moždai udar od kog se jedva oporavila, a priznala je da se nakon toga jedva vratila u svet šoubiznisa i da je naišla na hladan prijem u Holivudu.

Šeron Stoun
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:24

PRVI PLES MLADENACA PREKINULA TEA TAIROVIĆ: Uroš Jovčić i Dženi Martin venčali su se tajno, a evo kakvu su ŽURKU napravili! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track