GLUMICA JE O OVOME ĆUTALA GODINAMA! Riz Viterspun otkrila da se našla U PAKLU kada je rodila prvo dete: Bila sam u delirijumu!
Foto: Profimedia

ISKRENA

GLUMICA JE O OVOME ĆUTALA GODINAMA! Riz Viterspun otkrila da se našla U PAKLU kada je rodila prvo dete: Bila sam u delirijumu!

Pop kultura -

Holivudska glumica Riz Viterspun nedavno je progovorila o mukama i problemima kroz koje je prolazila kao mlada majka.

Riz Viterspun
foto: Profimedia

Naime, glumica je prvo dete, rodila je sa 23 godine, a pošto nije imala nikakvu pomoć okoline, završila je u potpunom bunilu, o čemu je sve do sada ćutala. Ispovest slavne glumice i majke sada troje dece u „Armchair Expert” podkastu mnogi su slušali bez reči, kada je s Kristen Bel i Monikom Padman razgovarala o „paklu u kom se našla, umesto raju”, već tokom prvih dana roditeljstva.

- Nisam imala nikakvu podršku kada sam rodila Avu. Tako da sam baš brzo shvatila da stvari neće da se odvijaju onako kako sam slušala. Ozbiljno sam se borila jedno pet meseci, ali pre svega zbog manjka sna sam u jednom trenutku bila i u delirijumu. Dobro je da sam uštedela, pa nisam morala da radim tada, to bi me dokusurilo, jer sam bila u zaista lošem stanju. S druge strane, iz ličnog iskustva znam, kako je tek onima koji su samohrani roditelji - pričala je Ris.

- Moglu slobodno da kažem da je i dvoje ljudi malo, kada je prava briga o detetu u pitanju - dodala je, prisećajući upoznavanja s tom velikom, životnom ulogom.

Riz Viterspun, Ava Elizabet
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:44

LUNA OBJAVILA KONKURS ZA NOVE PRIJATELJE: Stari je izbegavaju otkad se PORODILA, a evo koji su USLOVI da se družite sa Đoganijevom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track