ĆERKA MONIKE BELUČI ZASENILA SVE U VENECIJI: Rešila da nasledi slavnu majku, pa u RASKOŠNOJ haljini ostavila sve BEZ DAHA! (FOTO)
Foto: Profimedia

ima samo 16 godina

ĆERKA MONIKE BELUČI ZASENILA SVE U VENECIJI: Rešila da nasledi slavnu majku, pa u RASKOŠNOJ haljini ostavila sve BEZ DAHA! (FOTO)

Pop kultura -

Jedan od najglamuroznijih modnih događaja godine, revija brenda "Dolce & Gabbana" održao se ovog vikenda u Veneciji, a pored poznatih lica, pistom su ovog puta prošetale i nove nade.

Iako je poznato da je Monika Beluči već godinama muza italijanskog modnog dvojca, ipak je došlo vreme da štafetu preda svojoj 16-godišnjoj ćerki Devi.

Naime, upravo je Deva Kasel bila glavna zvezda na reviji. Ona je u bajkovitoj jarkoroze toaleti od tila sa prišivenim trodimenzionalnim cvetovima i mašnicama od somota, satena, pliša i šifona oduzimala dah.

Deva Kasel
foto: Profimedia

Očigledno je da je Deva krenula majčinim stopama i da već polako, ali sigurno zauzima svoje mesto u vodama modelinga, a ona je već snimila nekoliko kampanja za ovu modnu kuću

Podsetimo, Belučijeva je Devu dobila u braku sa francuskim glumcem Vensanom Kaselom, a imaju i ćerku Leoni (12). Par je tačku na svoju ljubav stavio 2013, a nekadašnji supružnici maksimalno su se trudili da zaštite privatnost svoje dece.

Ipak,16-godišnjakinja Deva ne liči previše ni na majku ni na oca, pa verujemo da od oboje nasledila najbolje, premda podseća na Moniku Beluči iz mlađih dana.

Monika Beluči
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

04:53

SLOBODA MIĆALOVIĆ PROGOVORILA O DOLASKU MONIKE BELUČI U ČORTANOVCE: Lepa glumica naglasila: Ovo vam sigurno NEĆE PROMAĆI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track