PEVAČ GRUPE RAMŠTAJN UHAPŠEN U RUSIJI: Muzičaru nedavno pretresali sobu, a njegovom menadžeru sada preti ZABRANA ULASKA u zemlju!
Foto: Profimedia

ponovo problemi

PEVAČ GRUPE RAMŠTAJN UHAPŠEN U RUSIJI: Muzičaru nedavno pretresali sobu, a njegovom menadžeru sada preti ZABRANA ULASKA u zemlju!

Pop kultura -

Frontmenu grupe “Ramštajn”, Tilu Lindemanu policija je nedavno pretresla hotelsku sobu u Rusiji, a sada je, kako javljaju strani mediji, uhapšen.

Til Lindeman
foto: Profimedia

Naime, razlog hapšenja jeste Lindemanov najavljeni solo projekat u okviru festivala “Maklarin For Homeland”, koji je trebalo da bude održan u nedelju u Tveru, uprkos svim epidemiološkim merama.

Pored Tila uhapšen je i njegov menadžer Anar Reiband jer je u Rusiju ušao kao turista, a zapravo je organizator festivala. On bi mogao da bude osuđen i proteran iz države, a takođe bi mogao da dobije i trajnu zabranu ulaska u ovu zemlju.

Lindeman, s druge strane, ima zakazan još jedan nastup na moskovskom festivalu na Crvenom trgu, a da li će ga održati posle ovog incidenta, još uvek se ne zna, prenosi "Louder Sound".

Podsetimo, pre samo nekoliko dana pevaču je policija pretresla hotelsku sobu zbog sumnji sanktpeterburškog muzeja „Ermitaž”, koji je optužio muzičara da se bavio „nezakonitom prodajom digitalnih predmeta“ te ustanove.

Prema tvrdnjama muzeja, Lindeman je u svom spotu prikazao predmete iz „Ermitaža“ koji nisu bili obuhvaćeni ugovorom. Prilikom pretresa Lindemanov predstavnik je bio priveden u stanicu, jer se sukobio sa policijom, što je javnost dodatno šokiralo.

Til Lindeman
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:29

SRPSKO KOLO JE PRVO ŠTO SAM NAUČILA! Lepa Špankinja nakon venčanja sa našim glumcem: Ovo sam sanjala od 13. godine! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track