NIJE BILO LAKO DA OSVOJI NAJLEPŠU ŽENU, ALI JE USPEO! Ovako je počela ljubavna priča Sofije Vergare: Jedna noć je promenila sve
Foto: Profimedia

vole se kao prvog dana

NIJE BILO LAKO DA OSVOJI NAJLEPŠU ŽENU, ALI JE USPEO! Ovako je počela ljubavna priča Sofije Vergare: Jedna noć je promenila sve

Pop kultura -

Sofija Vergara i Džo Manđanelo važe za jedan od najlepših glumačkih parova, a njihova ljubavna priča mnoge ostavlja bez daha.

Naime, upoznali su se 2014. godine, na tradicionalnoj večeri koja okuplja poznate ličnosti u Beloj kući. Džo je tada snimljen kako “merka” koleginicu, ali kako je kasnije priznao za američke medije, bio je siguran da nema šanse kod jedne od najlepših žena Holivuda, budući da je bio uveren da Sofija ima verenika.

Sofia Vergara
foto: Profimedia

– Znao sam da su mi male šanse, ali nisam hteo da ih propustim – ispričao je Džo i dodao da cele večeri nije mogao da skine pogled sa Sofije.

– Imala je haljinu koja joj je tako dobro pristajala i nisam mogao da prestanem da je gledam – ispričao je glumac.

Tokom te noći, preko njihovog zajedničkog prijatelja Džesija Tajlera Fergusona razmenili su brojeve, ali nisu polagali previše nade na njihov odnos – Džo je smatrao da ne treba da se meša u njenu vezu sa tadašnjim verenikom Nikom Loebom, ne znajući da je glumica nedavno raskinula veridbu, dok je Sofija videla druge prepreke.

Sofia Vergara
foto: Profimedia

Naime, glumica je priznala da joj je Džo odmah zapao za oko, ali je smatrala da ne želi da pored sebe ima tako zgodnog muškarca. Osim toga, znala je da je između njih veća razlika u godinama.

– U početku nisam želela da izlazim sa njim. Bio je suviše zgodan, a osim toga i mlađi od mene…

Ipak, pružili su ljubavi šansu, a ostalo je istorija.

– Ubedio me je i “kliknuli” smo. Zapravo, bilo je super izlaziti sa njim – istakla je glumica

Jedan od omiljenih glumačkih parova danas živi svoju ljubavnu bajku i važi za jedan od najzaljubljenijih na svetskoj javnoj sceni. Svoju ljubav krunisali su brakom 2015. godine na glamuroznoj ceremoniji na Floridi. Glumica je nosila unikatnu raskošnu venčanicu Zuhaira Murada, ukrašenu sa pet kilograma šljokica, 2,5 kilograma bisera i čak 350 kristala.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:56

KAKVA BRAĆA! KAD SE BUDU ŽENILI DOLAZIM! Sloba napravio takav ŠTIMUNG da su momci ISEKLI od alkohola! OBJAVIO VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track