ZGODNI SRBIN SA BANOVOG BRDA JE GLAVNA FACA U VENECIJI: Britanske plemkinje ga obožavaju, a on voli samo OVU ŽENU! (FOTO)
Foto: Profimedia

USKORO I NA VELIKOM PLATNU

ZGODNI SRBIN SA BANOVOG BRDA JE GLAVNA FACA U VENECIJI: Britanske plemkinje ga obožavaju, a on voli samo OVU ŽENU! (FOTO)

Pop kultura -

Ema Vejmut, prva tamnoputa markiza u istoriji Velike Britanije, ovih dana se provodi u Veneciji, a društvo joj pravi jedan od njenih najboljih prijatelja, srpski maneken Alesandro Eger.

Alesandro, koji je rođen u Beogradu i Ema, supruga markiza od Bata Kjolina Tina, izgledali su vrlo šik i trendi u upadljivim modnim kombinacijama.

"Alesandro je vruć komad na modnoj sceni. On ima zanosnu devojku u Italiji, a Ema je, naravno, udata. Ali dok je ona boraviloa u Veneciji oni su izlazili zajedno i uživali u gradu", rekao je izvor za "The Sun".

Alesandro Eger
foto: Profimedia

Inače, zgodni maneken, glumac i influenser je jedan od viđenijih muškarca u Italiji, a pored toga što je veoma tražen model, polako se probija i u svetu kinematografije - dobio je i ulogu u nadolazećem filmskog hitu "House of Gucci". I pre toga imao je manje uloge u nekoliko ostvarenja, a još kao tinejdžer glumio je u seriji "The Band".

Jednom prilikom otkrio je da je otišao od kuće još sa 17 godina kako bi našao svoje mesto pod Suncem, a u tom periodu radio je i kao vozač pevačice Glorije Gejnor. Modelingom je počeo da se bavi u 21. godini kada je debitovao za brend "Versače".

Alesandro Eger
foto: Profimedia

Naime, Alesandro se još kao dete preselio u Italiju iz Beograda, a pored sprskih ima i upravo italijanske, te austrijske, argentinske i holandske korene. Zanimljivo je da je kao dečak postao zaštitni lik čuvene Kinder čokoladice na kojoj je i dan danas.

On je ranije istakao da je i dalje u kontaktu sa društvom sa Banovog brda, gde je proveo detinjstvo.

Inače, ovaj zgodni 29-godišnjak već nekoliko godina uživa u ljubavi sa manekenkom Madalinom Doroftei. Par je praktilno nerazdvojan i često objavljuju zajedničke fotografije na Instagramu.

Alesandro Eger
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

03:19

Vodič koji edukuje mlade o digitalnom nasilju i zaštiti ličnih podataka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track