NJENA MISTERIOZNA SMRT NIKADA NIJE RASVETLJENA DO KRAJA: Tragedija koja je šokirala HOLIVUD, a policija je sumnjičila i PORODICU
Foto: Profimedia

čudan slučaj

NJENA MISTERIOZNA SMRT NIKADA NIJE RASVETLJENA DO KRAJA: Tragedija koja je šokirala HOLIVUD, a policija je sumnjičila i PORODICU

Pop kultura -

Smrt poznate publicistkinje i marketinške stručnjakinje Roni Časen šokirala je Holivud i brojne zvezde sa kojima je sarađivala, nakon što je ustreljena vozeći se kući sa jedne filmske premijere.

Roni Časen
foto: Profimedia

Prema policijskom izveštaju Roni je u Beverli Hilsu navodno ustrelio Harold Smit, a detalji su objavljeni tek šest godina nakon stravičnog događaja. Izveštaji su sadržavali polovične izjave svedoka i finansijske dokumente, kao i detalje o navodnom ubici, koji je izvršio samoubistvo u predvorju stambene zgrade u Los Anđelesu, nakon što mu je policija prišla kako bi ga ispitala.

Roni Časen
foto: Profimedia

Dokumenti, do kojih je došao The Hollywood Reporter, bili su poslednji izveštaj o Roninoj smrti, sastavljeno sedam meseci nakon pucnjave i mesec dana pre nego što je slučaj na kraju zatvoren.

U izveštaju je detektiv Erika Hjona rekao kako nema dokaza da se Smit osumnjiči za ubistvo, ali je rekao da postoji znatna količina posrednih dokaza koji ga impliciraju. Dodao je i kako nema dokaza da je neko unajmio Smita da ubije Roni.

Roni Časen
foto: Profimedia

64-godišnja publicistkinja vozila se svojim Mercedesom nešto posle ponoći 16. novembra 2010. godine, kada je pogođena u grudi, zbog čega je njen automobil udario u banderu. Bila je pogođena četiri puta, a toksikološki test nije otkrio znakove alkohola ili droga u njenom telu.

U istrazi su bili ispitani i njen tadašnji dečko i trgovac umetninama Džonatan Novak, njen brat Leri Koen koji je imao problema sa kockanjem i njegova ćerka Džil Getsbi koja je prema testamentu dobila tek 10 dolara, a njena ćerka i Ronina omiljena nećakinja Melisa dobila je imanje vredno 6.1 miliona dolara.

Roni Časen
foto: Profimedia

Roni Časen radila je kao publicistkinja od 1973. godine, a jedni od najznačajnijih projekata bili su joj je Oskarima nagrađeni filmovi "Driving Miss Daisy" iz 1989. godine i "Lolita" iz 1994. godine.

Roni Časen
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Dnevnik)

Bonus video:

00:21

TOPALKOVA ĆERKA REKLA DA! Helena Topalović verena, ušetala u luskuznu sobu i dočekao je krevet pun latice RUŽA, a prsten ŠLJAŠTI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track