DA SE SMRZNEŠ KAKO IZGLEDA, ZOVU GA NAJZGODNIJIM BRITANSKIM PLEMIĆEM: Kraljica je ponosna na njega jer je uspeo da uradi OVO! FOTO
Foto: Profimedia

gde su ga skrivali do sad

DA SE SMRZNEŠ KAKO IZGLEDA, ZOVU GA NAJZGODNIJIM BRITANSKIM PLEMIĆEM: Kraljica je ponosna na njega jer je uspeo da uradi OVO! FOTO

Pop kultura -

Sin jedine ćerke princeze Margaret, Ledi Sare i nekadašnjeg glumca Danijela Čatoa, Artur Čato (22), postaće prvi marinac u kraljevskoj porodici.

Zgodni Artur je unuk pokojne princeze Margaret, kraljičine sestre, koja i sama ne krije koliko je ponosna i srećna zbog njega. Inače, pre njega u marince je pokušao da pristupi samo princ Edvard, koji je 1986. godine, nakon samo četiri meseca napornih priprema, odustao od svega.

Artur Čato
foto: Profimedia

Artur inače studira geografiju na fakultetu u Edinburgu, lični je fitnes trener i u slobodno vreme bavi modelingom, a formu je ovog leta, tokom boravka u Balmoralu kod kraljice, održavao hodajući po tridesetak kilometara dnevno i kampovanju u divljini u škotskim brdima.

"Rekao je kraljici da je primljen na obuku čime je ona oduševljena. Artur je primljen zajedno sa ostalim kandidatima i počeo je već sa zahtevnim treninzima i želi da ostvari ono što princu Edvardu nije uspelo", otkrio je izvor blizak kraljevskoj porodici.

Artur Čato
foto: Profimedia

Prošle godine je uspešno učestvovao i u veslačkoj ekspediciji dugoj 41 dan, kada je sa drugim veslačima obišao celo Ujedinjeno Kraljevstvo. Taj dugi put priveo je kraju u avgustu 2020. godine, a na cilju ga je dočekala cela porodica predvođena uplakanom majkom, ali i devojkom Lizi Frend.

Zahvaljujući svom izgledu ima brojne obožavateljke, a Britanci ga smatraju i najzgodnijim plemićem u zemlji koji je iza sebe ostavio prinčeve Vilijama i Harija.

Artur Čato
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:32

NAJTRAŽENIJA POLOVNA GARDEROBA: Na zaječarskom vašaru ima svega, kupci imaju tri dana za nabavku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track