Najnovije vesti

ČOVEK BI POMISLIO DA NEKAD IMA MOMENTE ZVEZDE: Komšije razvezale sve o Branki Katić, a na jedno je celi kvart PONOSAN
Foto: Nikola Anđić

vedra, nasmejana i uvek skromna

ČOVEK BI POMISLIO DA NEKAD IMA MOMENTE ZVEZDE: Komšije razvezale sve o Branki Katić, a na jedno je celi kvart PONOSAN

Pop kultura
15:30h

Glumica Branka Katić otkako se udala za producenta Džulijana Farina i podarila mu dvojicu sinova, Luisa i Džoa, kao adresu boravka pored Beograda upisala je i onu u Londonu, u Engleskoj.

Njeni susedi otkrivaju da je poslednjih godina sve češće viđaju i da im to pričinjava posebno zadovoljstvo.

- Ona je jedna divna dama, tako prizemna i skromna. Pomislio bi čovek da će bar nekad imati taj momenat zvezde, ali ne, kod nje ne postoje sujeta i nadmenost. Uvek je prijatna i nasmejana, spremna za razgovor sa susedima. Tiha je i blaga, prosto širi radost. Ne znam kako bih je bolje opisao. Samo da vidite kako je pažljiva prema majci, uvek je grli i ljubi, ponosno je vodi na svaku svoju predstavu. Poslednjih godina je sve češće u rodnom Beogradu, znam je otkako je devojka bila i uvek je volela svoj grad - priča stariji gospodin, dok njegova supruga ističe kako je o glumici čula samo lepo.

Branka Katić
foto: Nikola Anđić

- Branku često sretnem na pijaci, i ona poput mene u nabavku ide u prepodnevnim časovima. Pune kese svežeg voća i povrća nosi kući, vidi se da je domaćica. Oblači se normalno, nije nafrakana i sređena od zore. Javimo se jedna drugoj na ulici, ali ne kafenišemo, nismo toliko bliske. Moja prijateljica je često gost u Brankinom domu, i za glumicu ima samo reči hvale. Kaže da je izuzetno duhovita i vedra osoba i da voli kad joj prepričava svoje anegdote iz Londona.

Sa druge strane, komšinica ove popularne glumice ističe kako su njeni sinovi Luis i Džo izuzetno vaspitani i kako je Branka ponosna na njih.

Branka Katić
foto: Printscreen/Paparaco lov

- Ona često priča o sinovima, nedostaju joj kad su u Londonu, baš ih poželi. Ponosna je na ljude kakvi su postali, gotovo svakodnevno se čuju putem video poziva. Retkost je da deca tako poštuju majku, verovatno su od početka razvili takav odnos. Vidi se tu dobro vaspitanje i posvećenost tokom njihovog odrastanja. Kad su u Beogradu ona se potrudi da maksimalno iskoriste svaki trenutak, vodi ih u obilazak svih mesta koje ona voli, uvek nešto organizuje. A oni su izuzetno kulturni, nikad neki problem nije bio - kaže ona.

- Često je čujem dok sprema uloge, bude mi zabavan taj proces, Volim da je gledam u pozorištu i njene predstave ne propuštam. Neobično je koliko se unese u ulogu, pravi je profesionalac i potpuno mi je neverovatno da je to ta žena koju često sretnem u kraju. Transformiše se i stvarno je sjajna!

Branka Katić
foto: Nikola Anđić

kurir.rs/blic

Bonus video:

VREME JE DA POSVETIM KARIJERI: Branka Katić progovorila o projektima u Srbiji, ali i o POVRATKU U BEOGRAD SA PORODICOM!
05:21

VREME JE DA POSVETIM KARIJERI: Branka Katić progovorila o projektima u Srbiji, ali i o POVRATKU U BEOGRAD SA PORODICOM!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja