ČUVENI BERLIN U BRAKU JE SA SRPKINJOM: Ulogom u seriji nikoga nije ostavio ravnodušnim, a ovog NAŠEG PEVAČA glumac OBOŽAVA! VIDEO
Foto: Profimedia

zanimljivo

ČUVENI BERLIN U BRAKU JE SA SRPKINJOM: Ulogom u seriji nikoga nije ostavio ravnodušnim, a ovog NAŠEG PEVAČA glumac OBOŽAVA! VIDEO

Pop kultura -

Serija "La Casa de Papel" osvojila je gledaoce širom planete, a lik Berlina kog tumači glumac Pedro Alonso, nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Ipak, mnogi ne znaju da je španski glumac Pedro Alonso, čuveni Berlin,u braku sa jednom lepoticom i to iz Srbije.

Pedro Alonso
foto: Profimedia

Naime, njegovo srce osvojila je lepa Tatjana Đorđević iz Svilajnca, koja se bavi hipnoterapijom i umetničko ime joj je Tixie Jambass.

Pedro je rođen u Vigu, a diplomirao je na Kraljevskoj školi dramskih umetnosti u Madridu, takođe glumac ima 23-godišnjeg sina Uriela.

Ipak, čuveni Berlin najviše uživa u crtanju sa svojom devojkom i ne skriva da su mu to najlepši momenti.

Pesma "Bella ciao" doživela je vrhunac popularnosti sa serijom "La casa de papel", a srpski pevač Goran Bregović obradio je 2012. godine. Da mu se dopada izvođenje ove numere od strane našeg muzičara, glumac je pokazao kada je na svom Instagramu objavio snimak sa Breginog koncerta. Na se snimku se može videti da Pedro zajedno sa svojom izabranicom uživa, a u opisu je napisao ime muzičara i dodao emotikone vatre i srce.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:17

MAMA DŽEHVA SE NE ODRIČE SVOG POSLA: Goca i dalje konobariše na svadbama! Pogledajte hit ples na veselju sa ovom zvezdom Granda!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track