SKRIVAO JE MENE I DETE OD SVOJE PORODICE 4 GODINE: Tvrdio je da nisu dobri ljudi, a sad hoće da ih uopozna, ali pod OVIM USLOVOM!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

SKRIVAO JE MENE I DETE OD SVOJE PORODICE 4 GODINE: Tvrdio je da nisu dobri ljudi, a sad hoće da ih uopozna, ali pod OVIM USLOVOM!

Žena -

Anonimna 26-godišnja devojka i njen 29-godišnji partner bili su zajedno četiri godine, a u tom periodu dobili su i sina. Iako su se razišli, ostali su u korektnim odnosima, ali jedna stvar nikako joj nije bila jasna - on ih nikada nije upoznao sa svojom porodicom.

- Tvrdio je, kroz vezu, da njegovi roditelji nisu dobri ljudi, ali sada sam saznala pravu istinu - otkrila je devojka psihoterapeutkinji Deidre.

hrana, porodica, majka i sin
foto: Profimedia

- Istina je da oni zapravo ne znaju da mi postojimo! Da, nikada im nije rekao da ima devojku, a kamoli dete! Sada tvrdi da će nas upoznati, ali samo pod jednim uslovom - ako se pomirim sa njim. Mislim da to nije dobro, ni za mene ni za dete. Stalno me je kontrolisao i osećala sam se očajno kraj njega. Ipak, ne želim da moj sin nikada ne upozna svoje baku i tetu. Možda da uspostavim kontakt sa njima bez njegovog znanja? - pitala je za savet.

Deidre joj je ukazala na to da ju bivši zapravo ucenjuje što samo još jednom potvrđuje da je posesivan i da želi da je ima pod kontrolom.

- Zapitaj se koliko je pametno da ih kontaktiraš njemu iza leđa. Šta ako oni neće hteti da imaju kontakt sa tobom i detetom? Izašla si iz toksične veze i trebalo bi da se držaš podalje od toga. Fokusiraj se na svoje dete i kvalitetan odnos sa svojom rodbinom, prenosi "The Sun".

praznici, Nova godina, Božić, porodica, samohrana majka, majka i sin
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:17

MAMA DŽEHVA SE NE ODRIČE SVOG POSLA: Goca i dalje konobariše na svadbama! Pogledajte hit ples na veselju sa ovom zvezdom Granda!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track