SLAVNA GLUMICA HITNO PREBAČENA U BOLNICU: Imala nesnosne BOLOVE, stanje još NIJE POZNATO, a sumnjaju da se NA OVOM MESTU povredila
Foto: Profimedia

moraće da izostane sa seta

SLAVNA GLUMICA HITNO PREBAČENA U BOLNICU: Imala nesnosne BOLOVE, stanje još NIJE POZNATO, a sumnjaju da se NA OVOM MESTU povredila

Pop kultura -

Kejt Bekinsejl svetsku slavu stekla je 2001. ulogom u holivudskom blockbasteru "Pearl Harbor", a engleska glumica ovih dana u Las Vegasu snima novi film "Prisoner's Daughter". Međutim, čini se kako će neko vreme morati da izostane sa seta.

Kejt Bekinsejl
foto: Profimedia

Kako piše "TMZ", lepa glumica završila je u bolnici zbog nesnosnih bolova u leđima. Zasad nije poznato je li se 48-godišnja Kejt povredila na snimanju pomenute porodične drame ili u hotelu u kojemu je odsela.

Izvori bliski glumici u petak su rekli kako je ona još na odeljenju hitne pomoći, a njeno trenutno stanje i dalje nije poznato. Dodaju, zatim, kako su je leđa "uhvatila" oko 10:30 ujutro, što je zahtevalo brz odlazak u bolnicu.

Otkako je zbog snimanja stigla u Las Vegas, Kejt na društvenim mrežama redovno dokumentuje sve u vezi sa svojim boravkom tamo. S pratiocima je podelila brojne testove na covid-19 koje je morala da uradi, a požalila se i na vrućinu u najvećem gradu Nevade.

Podsetimo, pored Kejt, glumačku ekipu filma "Prisoner's Daughter" čine ii Brajan Koks, Tiler Riter i Erni Hadson. Koks tumači lik bivšeg osuđenika Maksa, koji nakon izlaska iz zatvora ponovo pokušava da se poveže sa ćerkom (Kejt) i unukom.

Kejt Bekinsejl
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:15

KURIR ISPRED ZGRADE MIKE ALEKSIĆA: Supruga Biljana Mašić vukla kese i kolica za pijacu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track