ŠOKANTNE TOALETE OD KOJIH SE POVRAĆA! Kim stigla kao vanzemaljac, ona je obukla DISKO KUGLU, a od dekoltea Džej Lo da se smrzneš
Foto: Profimedia

modni promašaj

ŠOKANTNE TOALETE OD KOJIH SE POVRAĆA! Kim stigla kao vanzemaljac, ona je obukla DISKO KUGLU, a od dekoltea Džej Lo da se smrzneš

Pop kultura -

Met Gala ima čitavu istoriju neobičnih i dobro zapamćenih modnih kombinacija koje svake godine iznova šokiraju javnost.

U Njujorku je organizovan jedan od najvećih godišnjih zbivanja u modnom svetu Met Gala. Kao i obično, sve se dešavalo u Metropolitan muzeju umjetnosti u Njujorku. Američki modni 'leksikon' ni ovog puta nije razočarao.

Modna ikona i jedna od zasigurno najvećih glazbenih zvijezda, Rijana (33) na Met Gali pojavila se u zanimljivoj dugoj haljini modnog brenda Balenciaga uz koju je nosila raskošan nakit Marie Tash. Kraj nje je pred fotografe stao i novi dečko ASAP Rocky (32) u modnoj kreaciji koja izgleda kao topla dekica za pokrivanje preko zime koju je dizajnirala Eli Russell Linnetz.

Rijana
foto: Profimedia

Ćerka preminule košarkaške legende Kobija Brajanta Nataia Brajant (18) po prvi put se prošetala po tepihu Met Gale u kombinaciji koju bi se malo ko odlučio obući. Haljina u obliku jajeta simpatično je izgledala na mladoj devojci te će zasigurno ostati promećena.

Met Gala
foto: Profimedia

Britanski model Kara Delevinj (29) pojavila se u zanimljivom, možemo ga nazvati odelu Christiana Diora. Na neobičnoj beloj kombinaciji ponajviše se isticao crveni natpis 'Peg the patriarchy'.

Met Gala
foto: Profimedia

Glumica Kristen Stjuart (31) zakopčala se 'do grla' u rozo-bijeloj kombinaciji Chanela.

Met Gala
foto: Profimedia
1 / 4 Foto: Profimedia

Njena prijateljica i novopečena mama Gigi Hadid (26) odlučila se za Pradinu crno-bijelu kombinaciju koju je iskombinovala uz crvenu boju kose i par svetlucavih detalja.

Starleta Kim Kardašijan (40) ponovno je iznenadila modnim izborom. Naime, pre samo nekoliko dana ulicama Njujorka prošetala se obučena u kožu od glave do pete. Fotografija outfita tada je zgrozila mnoge obožavatelje. Nešto slično obukla je i na ovogodišnju Met Galu. Ovog puta u malo nežnijem materijalu, Kim je sakrila lice i celo telo. Kroz tkaninu su se mogli videti samo obrisi njenog lica dok je iza virio dugački konjski rep.

1 / 7 Foto: Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez (52) pojavila se u kaubojskoj kombinaciji Ralph Laurena u kojoj je opet ponosno istaknula zavidno telo.

Met Gala
foto: Profimedia

Dizajnerka Donatela Versače (66) odenula je belu haljinu svog brenda.

Donatela Versace
foto: Profimedia

Za kraj tu je tenisrka Serena Vilijams (39) koja se odlučila za raskošnu, pomalo pretjranu kombinaciju brenda guči.

Met Gala
foto: Profimedia

kurir.rs

Bonus video:

00:45

VESNA ZAIGRALA UŽIVO U STUDIJU! Đoganijeva od ranog jutra VRCKA, pokazala kako igra uz pesmu Viki Miljković!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track