PROSLAVIO JE EKSPLICITNI SNIMAK ZBOG KOG JE DOBILA POSAO VODITELJKE Zovu je meksičkom Kim Kardašijan, za njenim oblinama SVI lude
Foto: Printscreen/Instagram

PROSLAVIO JE EKSPLICITNI SNIMAK ZBOG KOG JE DOBILA POSAO VODITELJKE Zovu je meksičkom Kim Kardašijan, za njenim oblinama SVI lude

Pop kultura -

Himena Sančez (36) je zanosna Meksikanka koja radi na američkom "Foks sportsu".

Zbog njenog atraktivnog izgleda i samog načina života zovu meksičkom Kim Kardašijan. Ona na Instagramu dominira i objavljuje veoma vrele fotografije koje zbog njenih oblina često zapale društvene mreže.

Na ovoj fotki je u prvom planu njen dekolte koji nikog nije ostavio ravnodušnim, a ima i ostalih fotografija gde se vidi njen seksipil. Jedan od takvih je i fotografija sa cvetnim kupaćim kostimom gde su sve njene obline došle do izražaja. Ta fotografija je oduševila preko 200.000 od 8.400.000 ljudi, koliko voditeljka ima pratilaca na Instagramu.

Ona je javnosti postala poznata kada je procureo njen privatni snimak za odrasle koji godinama kruži internetom. Himena je u više navrata pričala da je sve to ne dotiče i nastavila je svoj život.

Zato što objavljuje zamnimljive i seksi fotografije, mediji su rešili d aiskoriste atrkativnu Meksikanku za posao. Ona radi u sporskoj redakciji i izveštava sa događanja širom Amerike (SAD i Meksiko).

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:31

ZA MENE SU ZVEZDE GRANDA RIJALITI PROGRAM! ACO PEJOVIĆ NIKAD OŠTRIJI: Neću da gledam omalovažavanje dece! SPOMENUO I CECU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track