HRANI KUČE DA TE UJEDE! Šok tvrdnje bivše pomoćnice Melanije Tramp: Mogla je da spreči nemire! Lepa Slovenka joj poručila OVO
Foto: Shutterstock, Profimedia

vrela jesen

HRANI KUČE DA TE UJEDE! Šok tvrdnje bivše pomoćnice Melanije Tramp: Mogla je da spreči nemire! Lepa Slovenka joj poručila OVO

Pop kultura -

Tadašnja prva dama Amerike, Melanija Tramp je odbila da pozove na mir i nenasilje koje se desilo 6. januara na Kapitolu.

Melanija Tramp
foto: Profimedia

Izvori su rekli američkom CNN da je pomoćnica Stefani Grišam poslala poruku Melaniji Tramp: "Da li želiš da pošalješ poruku na Tviteru (tvit) da je miran protest pravo svakog Amerikanca, ali da nema mesta nasilju i bezakonju?", na šta je Melanija odgovorila kratko: "Ne." Međutim, Ta priča sa mnogo više detalja će se naći u knjizi Stefani Grišam.

Kako CNN navodi, Melanija je tada bila u Beloj kući tokom nemira i protesta i bila na foto sesiji tepiha koji je baš tada kupila i nije se uopšte oglašavala oko nemira.

Melanija i njen tim su se oglasili povodom knjige koja će svetslost dana ugledati u oktobru.

Melanija Tramp
foto: Profimedia

- Namera iza objavljivanja ove knjige je jasna. To je pokušaj njenog iskupljenja posle veoma lošeg posla kao pres sekretarka, loših ličnih odnosa i neprefesionalnog ponašanja u Beloj kući. Kroz neistine i izdaju, ona traži relevantnost i novac na račun gospođe Tramp - stoji u objavi.

Strefani je bila odana Trampova pomoćnica preko 5 godina, a kratko je bila i pres sekretarka u Beloj kući pre nego što se vratila u istočno krilo kao šef osoblja Melanije Tramp poslednje godine njihove administracije. Ona je dala otkaz 6. januara i to nedugo pošto je poslala poruku Melaniji.

Stefani Grišam
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:31

ZA MENE SU ZVEZDE GRANDA RIJALITI PROGRAM! ACO PEJOVIĆ NIKAD OŠTRIJI: Neću da gledam omalovažavanje dece! SPOMENUO I CECU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track