MADONINA ĆERKA OPET PRAVI RUSVAJ NA CRVENOM TEPIHU: Pozirala, podigla ruku i pokazala PAZUH PUN DLAKA! Gadno! (FOTO)
Foto: Profimedia

ŠIŠKE ISPOD MIŠKE

MADONINA ĆERKA OPET PRAVI RUSVAJ NA CRVENOM TEPIHU: Pozirala, podigla ruku i pokazala PAZUH PUN DLAKA! Gadno! (FOTO)

Pop kultura -

Madonina ćerka Lurd na Met Gali se pojavila u ružičastoj haljini i pokazala neobrijan pazuh.

Lurd Leon
foto: Profimedia

Lurd (24) je na crvenom tepihu ponosno pozirala podignute ruke u dekoltiranoj haljini sa potpisom poznatog brenda. Kao pobornik prirodnog izgleda i zagovornica antidepilacije, Lurd je ponosno podigla ruke i pokazala šumicu ispod pazuha. To da se ne brije niti depilira nije novost. Lurd je svojevremeno bila jedina mankenka koja je prošetala modnim pistama dlakavih nogu, pazuha i ruku. U jednom trenutku se isplezila fotografima. Njena majka Madona nije bila na događaju.

Lurd Leon
foto: Profimedia

Naziv ovogodišnje ceremonije je bio "In America: A Lexicon of Fashion", a Met Gala je bila znatno manja i intimnija u odnosu na prethodne godine. Dres kod je bio "Američka nezavisnost".

Inače, Lurd je jedno od lica naslovnice za priču "Generacija Amerika: Modeli koji menjaju industriju" u septembarskom izdanju Voga. "Ljudi misle da sam bogato dete bez ikakvog talenta kojemu je sve dato na tacni, ali nisam", rekla je za časopis i objasnila da je sama platila školarinu na fakultetu i da živi u njujorškoj četvrti Bušvik, daleko od sjaja Holivuda.

Lurd Leon
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:17

OBJAŠNJENO KAKO ĆE FUNKCIONISATI KOVID PROPUSNICE: Na OVIM mestima će prvo biti uvedene, a evo i zašto je to SJAJNA VEST

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track