SRUŠILI INTERNET ZBOG ŽVALAVLJENJA U KUPATILU: Kardašijanka i Megan Foks se opustile u muškom toaletu i OVIM ZGROZILE sve! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

strastveni poljupci

SRUŠILI INTERNET ZBOG ŽVALAVLJENJA U KUPATILU: Kardašijanka i Megan Foks se opustile u muškom toaletu i OVIM ZGROZILE sve! (FOTO)

Pop kultura -

Zatvorile su oči i samo se nasmešile. U uskim haljinama i naizgled visokim štiklama, Megan Foks (35) i Kortni Kardašijan (42) pozirale su u muškom toaletu tokom dodele MTV nagrada.

- Ne obraćajte pažnju na nas - napisala je pored fotografije Kardašijanka, dok je na svom profilu Megan poručila da su njih dve zaljubljene.

muka, jezici, odvratno
foto: Printscreen/Instagram

Da njihovim momcima, Mašin Gan Keliju i Trevisu Barkeru, to nije smetalo pokazuje i sama fotografija. Jedni ih hvale zbog njihove opuštenosti, a drugi kritikuju i misle da su preterali. Svakako, fotke su podigle veliku prašinu i dobile milionske lajkove.

Da njihovim momcima, Meganinom Mašin Gan Keliju (31) i Kortninom Travis Barkeru (45) to ne smeta, pokazala je iduća fotka. Jedni do drugih, parovi se grle i strastveno ljube, a negde van toaleta, nestrpljiva masa sigurno se pita zašto ne mogu da uđu u toalet.

Fotografije su prikupile preko četiri miliona lajkova i brojnih komentara pratilaca.

- Zaljubila sam se u vas - napisala je Kloi Kardašijan u komentarima, a bilo ih je raznih.

Megan je na dodijeli nosila neobičnu prozirnu haljinu, a kasnije je otkrila da je to učinila zbog Kelija.

- Rekao mi je da ću te večeri biti gola, a ja sam odgovorila: Šta god kažeš, tatice - otkrila je za E!

Megan Foks
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:59

Svetlana Ceca Ražnatović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track