BJELINA DECA U CENTRU PAŽNJE NA PREMIJERI FILMA O TOMI: Ćerka se pojavila SAMO u sakou, a evo šta je radio Aleksej pre projekcije
Foto: Ata Images

crveni tepih

BJELINA DECA U CENTRU PAŽNJE NA PREMIJERI FILMA O TOMI: Ćerka se pojavila SAMO u sakou, a evo šta je radio Aleksej pre projekcije

Pop kultura -

Breogradska premijera filma "Toma" održana je nedavno, a priliku da među prvima pogledaju ovo ostvarenje i prošetaju crvenim tepihom, nisu propustile mnoge javne ličnosti. Glumcima koji su igrali u filmu o legendarnom pevaču Tomi Zdravkoviću podršku iz prvih redova pružale mnogobrojne kolege i prijatelji.

Režiju filma potpisuje Dragan Bjelogrlić, a na premijeri smo imali prilike da vidimo i članove porodice popularnog glumca. Niko nije ostao ravnodušan na pojavu Maje i Mie Bjelogrlić, a ni Aleksej nije zaostajao za mamom i sestrom.

Aleksej Bjelogrlić došao je u plavom sakou, a mladi glumac nije skidao osmeh sa lica, te su mnogi komentarisali da i on, kao i Mia, neverovatno liče na majku Maju.

Sergej Bjelogrlić
foto: Ata Images

Podsetimo, Aleksej studira glumu na Fakultetu dramskih umetnosti, u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta, a nedavno je postao član Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Premijera filma, Toma, film Toma
foto: Damir Dervišagić

Mia Bjelogrlić ponela je haljinu-sako u beloj boji uz koje je ukombinovala elegantne sandale i torbicu u zlatnoj boji. Celokupan izgled upotpunila je glamuroznim holivudskim loknama.

Premijera filma, Toma, film Toma
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, dašak Holivuda donele su nam i lepotice poput Milene Radulović, Tijane Stoisavljević, Anastasija Ražnatović i Anđelke Prpić, ali ipak najviše pažnje privukle su glavne zvezde filma Tamara Dragičević i Milan Marić.

Podsetimo, Milan Marić uspeo je da tugom u očima i šarmom donese sve ono što je za kafanskim stolom napisao i otpevao Toma Zdravković, a Tamara Dragičević maestralno je iznela ulogu Silvane Armenulić. U filmu se pojavljuju i Andrija Kuzmanović u ulozi Tominog menadžera, Petar Benčina u ulozi doktora, Paulina Manov u ulozi doktorove žene Ljiljane, Milena Radulović u ulozi Nade, Sanja Marković u ulozi poslednje Tomine žene i drugi. Režiju potpisuje Dragan Bjelogrlić, scenario Zoran Lisinac, Nikola Pejaković i Maja Todorović.

Toma
foto: Aleksandar Letić

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:59

Premijera filma Toma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track