DAMIJANO DAVID DOLAZI U SRBIJU: Grupa Maneskin održaće KONCERT u Beogradu, a evo KADA i gde će nastupiti!
Foto: Profimedia

potvrđeno!

DAMIJANO DAVID DOLAZI U SRBIJU: Grupa Maneskin održaće KONCERT u Beogradu, a evo KADA i gde će nastupiti!

Pop kultura -

Italijanska grupa “Maneskin”, ovogodišnji pobednik Evrovizije, dolazi u Srbiju, otkrio je Goran Vesić. Inicijativa da popularni bend održi koncert u našoj državi potekla je od velikog broja mlađih pratilaca na društvenoj mreži "TikTok".

Maneskin
foto: Profimedia

Damijano David i njegov bend održaće koncert u Beogradu, a ovu informaciju potvrdio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić. On je istakao da je na inicijativu velikog broja mlađih pratilaca na društvenoj mreži “TikTok” kontaktirao poznati bend sa molbom da održe koncert u našoj prestonici.

Vesić je naveo da su u toku pregovori sa poznatim bendom oko potpisivanja ugovora i datuma kada će se održati koncert, ali da bi trebalo da se održi u februaru ili martu na Beogradskom sajmu.

Podsetimo, “Maneskin” su italijanski rok sastav iz Rima, čiju postavu čine pevač Damijano David, basistkinja Viktorija de Andelis, gitarista Tomas Radi i bubnjar Itan Torkio.

Damijano svojim kontroverznim stilom i ponašanjem izaziva veliku pažnju mediija i ženskog dela populacije.

Maneskin
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/A.A./24sedam

Bonus video:

00:19

KORAĆEVA U SRBIJI POLUGOLA, A VANI ZAKOPČANA DO GRLA: Novo izdanje starlete iz Ivanjice zapanjilo na mrežama! SVA JE FINA (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track