OD PLANINE OSTALO BRDO! SLAVNI GLUMAC TOTALNO PROMENIO LIČNI OPIS: Svi gledaju u njegove moćne TRBUŠNJAKE i izvajano telo! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

promenio se

OD PLANINE OSTALO BRDO! SLAVNI GLUMAC TOTALNO PROMENIO LIČNI OPIS: Svi gledaju u njegove moćne TRBUŠNJAKE i izvajano telo! (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Haftor Julijus Bjernson je visok 206 centimetara i nekad je imao 205 kilograma, a nakon velikog gubitka kilograma izgleda kao novi čovek.

Islanđanin Haftor Julijus Bjornson (32) javnosti najpoznatiji kao Planina iz popularne serije "Igra prestola", no više nije tako velik kako je nekad bio.

Glumac i bodibilder, koji je 2018. godine pobedio na takmičenju za najjačeg čoveka sveta, na Instagramu se pohvalio velikim gubitkom kilograma.

Podelio je galeriju fotografija kojom je prikazao svoju impresivnu transformaciju, a ono što je sve posebno zadivilo su njegovi isklesani trbušnjaci.

Bjornson, koji je visok čak 206 centimetara, pre transformacije imao je 205 kilograma, a smršao je zbog nadolazećeg bokserskog meča, sa ciljem da dobije mišiće i mišićnu masu. Za časopis Muscle & Health nedavno je otkrio da je u susret meču izgubio gotovo 50 kilograma.

Meč za koji se priprema održao se u Dubaiju, a borio se protiv Devona Larata kog je i pobedio.

Iako je drastično smršao, glumac i dalje izgleda ogromno pored svoje supruge Kelsi Henson (31) koja je od njega manja čak 48 centimetara. Njih dvoje često izazivaju podsmeh svojim zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama, no uvek ističu kako im razlika u visini ne predstavlja nikakav problem.

Haftor i Kelsi u braku su od 2018. godina, a srećni par prošle je godine dobio sina čije ime još nisu otkrili javnosti, dok on iz veze sa Telmom Bjork Steiman ima i ćerkicu Terezu Lif.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:43

KOSTADIN TERZIĆ NAPRAVIO GALA SVADBU, A ONDA JE MLADA BACILA BIDERMAJER: Uhvatila ga je ONA i odmah se pohvalila da je SLEDEĆA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track