OSEĆAM GAĐENJE PREMA REČI MAJKA: Pevačica ne prestaje da ŠOKIRA izjavama, a TRUDNOĆU nazvala ŽRTVOVANJEM SLOBODE I TELA! (VIDEO)
Foto: Profimedia

ŠOK!

OSEĆAM GAĐENJE PREMA REČI MAJKA: Pevačica ne prestaje da ŠOKIRA izjavama, a TRUDNOĆU nazvala ŽRTVOVANJEM SLOBODE I TELA! (VIDEO)

Pop kultura -

Pevačica i devojka Ilona Maska, Grajms, otkrila je nedavno da ne voli da je dete zove mama, jer joj se ta reč, kako kaže, gadi.

Grejms
foto: Profimedia

Pevačica Kler Buše (33), poznatija javnosti kao Grajms izjavila je za "Vogue" da se ne indentifikuje sa rečju "majka", kao i da je njen sin X zove po njenom imenu "Kler".

Naime, Grajms je rodila svoje prvo dete prošle godine, ali ne voli da je njen sin zove "mama". Umetnica je navela da je njen sin X (puno ime X Æ A-Xii ) kojeg je dobila sa partnerom Ilonom Maskom zove po njenom imenu što je mnoge iznenadilo.

"Rođenjem bebe doživela sam veliki preporod, umetnički. Biti majka je za mene čudno. Iz nekon razloga se nikako ne positovećujem sa tom rečju. Isto je jako čudno sve to jer me X zove "Kler" i nikad ne kaže "mama". Možda on oseća moju odvratnost prema reči "majka"", rekla je ona i dodala:

Ilon Mask, Grajms
foto: Profimedia / Theo Wargo

"Ne znam zašto osećam gađenje prema toj reči jer inače majku kao instituciju poštujem. Samo, ne znam, ne mogu da se indetifikujem sa tim, čudno je..."

Naime, X njeno prvo dete, a Mask (50) ima blizance Ksavijara i Grifina (17), kao i trojke Sakson, Kaj i Damjana (15). Njegov prvi sin Nevada, umro je od sindroma iznenadne smrti 2002. godine u desetoj nedelji života.

Grajms i Mask su prošle godine izazvali pravu pometnju kada su izabrali kranje neobično ime za bebu. Grajms je tada objasnila kako je X -nepoznata promenljiva, a Ӕ -na vilenjačkom jeziku ljubav/veštačku inteligenciju.

Grajms je rekla da je bila inspirisana avionom A-12, koji je "bez oružja, bez odbrane, samo brzina. Odličan je u borbi, ali nenasilan."

Iako su u početku svom sinu dali ime X Ӕ А-12, par je kasnije ime promenio u X Ӕ А-Xii. Grajms je rekla kako joj je trudnoća predstavljala neku vrstu tragedije, kao i da je teško pristala na to.

"Za devojku, to je žrtvovanje vašeg tela i vaše slobode. To je prilično luda žrtva i samo polovina populacije mora to da uradi. Bilo mi je zaista neobično to učiniti, zapravo proći kroz čin nezaštićenog s*ksa."

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:12

RAŽNATOVIĆEVU ZOVU KRALJICA STILA: Cecina ćerka grmi u modernoj kombinaciji, svi će ovo KOPIRATI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track