ZAPALILA CRVENI TEPIH: Glumica u RASKOŠNOJ toaleti sa dubokim ŠLICEM bacila muža u DRUGI PLAN, a ovako je počela NJIHOVA LJUBAV
Foto: Profimedia

blistala

ZAPALILA CRVENI TEPIH: Glumica u RASKOŠNOJ toaleti sa dubokim ŠLICEM bacila muža u DRUGI PLAN, a ovako je počela NJIHOVA LJUBAV

Pop kultura -

Ketrin Zitu Džons oduševila je sve svojim izgledom na ovogodišnjoj dodeli Emi nagrada.

Glumica je na crveni tepih stigla ruku pod ruku sa 25 godina starijim suprugom Majklom Daglaso, a u raskošnoj toaleti bordo boje sa šlicem koji je otkrio njene vitkenoge, oduzimala je dah.

Ketrin je pokazala i da prkosi godinama, te da izgleda neverovatno mladoliko i atraktivno iako će za nekoliko dana napuniti 52 godine.

Ketrin Zita Džons, Majkl Daglas
foto: Profimedia

Majkl je očekivano u potpunosti pao u senku svoje lepe žene, iako su na crveni tepih stigli zbog njega - nominovan je za najbolju mušku ulogu u seriji "The Kominsky Method", sve poglede ukrala je glumica. Ipak, nagrada nije otišla njemu u ruke, ali zato se par očigledno sjajno zabavio na dodeli Emija i potvrdio da je njihova ljubav jaka baš kao i prvog dana.

Podsetimo, par je početkom godine proslavio 21 godinu braka, a zanimljivo je da iako je malo ko verovao u ovu ljubav, oni su zajedno prebrodili sve krize i udarce i sačuvali svoj odnos.

Podsetimo, Majkl i Ketrin upoznali su se na jednom filmskom festivalu davne 1998. i to preko kolege Antonia Banderasa, a on je odmah pao na njene čari - već pola sata posle upoznavanja rekao joj je da će biti otac njene dece.

Bajkovito venčanje holivudskog para održalo se 2000. godine u Njujorku, a za isto su morali da iskeširaju neverovatnih milion i po funti.

Nikada se nizu vezivali veliki skandali o poznatom paru, ali je zato novinske stupce punila priča o bolesti Majkla Daglasa. Naime, čuveni 74-godišnji glumac 2010. oboleo je od raka grla, a sam je otkrio da ga je dobio zbog oralnog seksa. No, ne samo što su prošli kroz težak period kako bi se Daglas oporavio, već je i sama Ketrin imala posledice od ovakvog spleta sudbine - obolela je od depresije.

Uprkos nevoljama oni su ostali jedno uz drugo, kao podrška i oslonac, a uspeli su i da se nose i sa dijagnozom koju je glumica dobila pre nekoliko godina - bipolarni poremećaj.

Bilo je trenutaka kada se spekulisalo da se par razdvojio i da žive na različitim adresama, ali ako to i odgovara istina, stvari su sada na mestu i problemi su iza njih, a ljubav opet cveta.

Ketrin Zita Džons, Majkl Daglas
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track