NE MOŽE DA DIŠE KROZ NOS, NITI DA NAMIGNE: Nekada LJUDSKI KEN, a danas BARBI u pokušaju, RASPADA SE posle više od 100 OPERACIJA!
Foto: Profimedia

ŠOK!

NE MOŽE DA DIŠE KROZ NOS, NITI DA NAMIGNE: Nekada LJUDSKI KEN, a danas BARBI u pokušaju, RASPADA SE posle više od 100 OPERACIJA!

Pop kultura -

Džesika Alves postala je svetski poznata kao "ljudski Ken", međutim, nakon toga otkrio je da je transrodna osoba i posetio transformaciji u živu Barbiku. Zbog brojnih operacija, lice joj se raspada, a više i nije u mogućnosti da obavlja neke funkcije.

Naime, Barbi u pokušaju, prošla je kroz preko 100 operacija kako bi svoje telo modifikovala i bila što približnija slavnoj igrački.

Džesika Alves
foto: Profimedia

Pre toga pokušala je najpre da postane ljudski Ken. Podvrgla se brojnim operacijama i ugradila implante čiji je pionir bio još jedan "živi Ken" - Džastin Džetlika.

Tada je izjavljivao da kao i njegov prethodnik neće stati dok ne postane 100 posto plastičan. Međutim, u nekom trenutku shvatio je da je transrodan, te se izjašnjava kao žena, a onda je započeo bolan proces tranzicije u suprotni pol.

Postao je Džesika, a zbog hormona i terapija mesecima je kuburila sa kilogramima, stopala i telo bili su joj otečeni. Spas je potražila u Turskoj na rizičnoj operaciji nakon čega je bila na biljnim sokovima i gubila u proseku kilogram dnevno.

Nedavno se upustila u još jedan rizičan postupak, a to je presađivanje materice.

Džesika Alves
foto: Profimedia

Džesika je izjavila da će, u ovom slučaju, slušati doktore i najpre obaviti sve analize. Da bi sve lakše podnela, vratila se u rodni Brazil, odakle svakodnevno objavljuje fotografije i snimke.

Međutim, poslednji u nizu zabrinuo je njene pratioce. Naime, ona je u videu pokušala zavodljivo da namigne, ali je scena više ličila na neku iz horor filma.

Krupan kadar na njeno lice otkrio je preuzak i prekratak nos kroz koji ne može da diše, kako je i sama priznala, ali i da više ne može da trepće. Džesika je pokušala da zavodljivo namigne, ali je ceo postupak delovao čudno i nespretno, gotovo kao da je u bolovima kada to uradi.

Takođe, snimak je pokazao i njeno bujno poprsje, ali i iskrivljene silikone, a koža deluje kao da će pući svakog trenutka, pogotovo na licu, uprkos što je to pokušala da sakrije šminkom i filterima, prenosi "Daily Star".

Džesika Alves
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

04:02

PORODICA KOŠANIN IZ MAJKI I SNAJKI: I Seka nam je čuvala bebu dok smo mi snimali i kuvali!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track