Najnovije vesti

NJEN BIVŠI MUŽ OŽENIO SE 30 GODINA MLAĐOM I DOBIO BLIZANCE U 76! Snežana Savić: Viđam njegovu decu na rođendanima naše UNUKE
Foto: Dragan Kadić

NJEN BIVŠI MUŽ OŽENIO SE 30 GODINA MLAĐOM I DOBIO BLIZANCE U 76! Snežana Savić: Viđam njegovu decu na rođendanima naše UNUKE

Pop kultura
08:58h

Snežana Savić (68) oduševila je publiku igrajući Jovanku Broz u seriji Jovanka Broz i tajne službe.

Snežana je dobro poznata javnosti, a mnoge njene uloge ostavile su traga. Njen privatni život s vremena na vreme bio je u žiži interesovanja javnog mnjenja.

Savićeva sa rediteljem Dragoslavom Lazićem (84) nekoliko godina je bila u braku, u kom su dobili ćerku Anitu. Nakon što su se razveli, Lazić je ušao u brak sa glumicom Draganom Turkalj i sa njom je u 76. godini dobio blizance, ćerku Iskru i sina Lazara, dok je Snežana prokomentarisala njihove porodične odnose.

- Moj bivši suprug je dobio decu pre nešto manje od desetak godina. U normalnim sam odnosima sa njim i njegovom novom porodicom - kazala nam je Snežana.

- Viđam njegove bliznance na rođendanima naše zajedničke unuke, tačnije naše ćerke Anite. U takvim situacijama se zapravo i družimo. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koliko blizanci imaju tačno godina, ali su malo mlađi od naše unuke - dodala je nedavno.

Podsetimo, Dragoslav i Dragana su se venčali u Koraćici, u kući njihovog kuma, proslavljenog glumca Velimira - Bate Živojinovića. Godine 2003. usledilo je i crkveno venčanje u manastiru Zlatenac kod Svilajnca. Dugo su priželjkivali da dobiju zajedničke potomke, što im se na kraju i ostvarilo.

Dragoslav Lazić
foto: Aleksandar Jovanović Cile

kurir.rs/blic

Bonus video:

DULE SAVIĆ O MIRKI I VUJADINU: Zbog ovoga se nisu venčali
04:02

DULE SAVIĆ O MIRKI I VUJADINU: Zbog ovoga se nisu venčali

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja