IGRALA MAĆEHU SVOM VERENIKU! Aleksandra Tomić o saradnji sa Andrijom Miloševićem: Nemam tremu pred njim, pomenula i Anđelku
Foto: Damir Dervišagić, Kurir TV

iskrena

IGRALA MAĆEHU SVOM VERENIKU! Aleksandra Tomić o saradnji sa Andrijom Miloševićem: Nemam tremu pred njim, pomenula i Anđelku

Pop kultura -

Aleksandra Tomić glumila je maćehu svom vereniku Andriji Miloševiću u hit seriji "Andrija i Anđelka". Ona je odigrala Mariju, devojku Andrijinog oca, čiji lik je tumačio čuveni Boda Ninković.

Aleksandra Tomić
foto: Printscreen, Kurir TV

- Andrija i ja smo sarađivali i pre sitkoma "Andrija i Anđelka". Radili smo zajedno u serijama "Pevaj, brate" i "Majstori, maj stori". On je divan kolega koji je uvek spreman da daje savete. Super smo funkcionisali na se tu i dobro se provodili. Takođe, i Andrija i Anđelka Prpić su bili divan tandem - kaže ona. Aleksandra čak ima scenu u kojoj puši marihuanu ležeći na kauču pred zgranutim Andrijom.

Tomićeva kaže da nije baš toliko slobodnog duha kao Marija.

- Skroz je suprotna od mene privatno i zato mi je taj lik bio izazovan. Drago mi je što se pojavljujem u seriji koja je za kratko vreme postala izuzetno gledana - kaže Aleksandra i otkriva da pred dečkom Andrijom nema tremu.

Devojka, Stan, Andrija Milošević, Aleksandra Tomić
foto: Damir Dervišagić

- Ne, mi smo dobar tim i dopunjujemo se. Serija "Andrija i Anđelka" brzo je postala hit u celom regionu. Njihovi skečevi uveseljavaju ljude, a mnogi ih šeruju na društvenim mrežama. Jedna od najgledanijih scena je ona u kojoj je simpatični par "parlao" slovenački. Glavne uloge tumače Andrija Milošević i Anđelka Prpić, koji su tokom snimanja po 12 sati dnevno provodili zajedno na setu. Osim što odlično funkcionišu kao kolege, postali su i dobri prijatelji.

Anđelka Prpić
foto: Sonja Spasić

- Anđelka je divna, šarmantna osoba, ali ono čime me je stvarno iznenadila jesu njena velika profesionalnost i talenat. Partner sa kojim igrate je uvek bitan, a posebno u humorističkom sitkomu. Serija je postigla uspeh jer se nas dvoje razumemo i u kadru i van njega. Sjajni smo prijatelji, a odlično funkcionišemo i kao glumački par - kazao je Milošević o koleginici.

Andrija Milošević
foto: Printscreen/Instagram/andrijamilosevic_official

(Kurir.rs/Hit)

Bonus video:

06:30

ČAROBNJAK ZA BILJE IZ BORČE: Zoran umesto deponije u svom dvorištu napravio džunglu sa 2.000 biljaka, 500 više od BOTANIČKE BAŠTE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track