DEJAN CUKIĆ JE 33 GODINA U SREĆNOM BRAKU: Evo kako izgleda njegova MILICA kojoj je posvetio svoj veliki hit MOKRE ULICE! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

velika ljubav

DEJAN CUKIĆ JE 33 GODINA U SREĆNOM BRAKU: Evo kako izgleda njegova MILICA kojoj je posvetio svoj veliki hit MOKRE ULICE! (FOTO)

Pop kultura -

Dejan Cukić ovog leta proslavio je 33 godina braka sa svojom voljenom suprugom Milicom. Korona ih je sprečila da odu na neko duže putovanje.

Publika uglas na svakom koncertu peva njegove hitove "Julija", "Ja bih da pevam" i "Letnje kiše", ali i pesmu "Mokre ulice", koju je posvetio supruzi Milici.

Dejan Cukić
foto: Damir Dervišagić

"Zaljubljive sam prirode i već sam u prvom razredu bio zatreskan u jednu devojčicu. Bilo je tih divnih odnosa s nekim divnim ženama. Lepo je to što sam sa većinom u prijateljskim odnosima, bar na Fejsbuku. Kada je Milica ušla u moj život, dosta se toga promenilo. Upoznali smo se na žurki, tad smo bili klinci, početak osamdesetih. Uglavnom smo se na taj način sretali. Imali smo burnu vezu prvih nekoliko godina - te jesmo, te nismo zajedno. Onda smo se zakucali zajedno i ovog juna proslavili smo 33 godine braka", ispričao je Cukić u ispovesti za Kurir.

Dejan Cukić
foto: Privatna Arhiva

On kaže da je uspešan za brak važno poverenje.

"Mislim da je to nešto što smo izgradili kroz tih nekoliko godina nepoverenja. Podrška jedna drugom je ono što je najvažnije. Ne verujem u formule za brak ili bilo šta. Formula je da se potrudiš. Strpljenje, poverenje i razmišljanje jedno o drugom su najvažniji. Milica mi je rodila dvoje dece. Oni nisu u svetu umetnosti, mnogo su pametniji od mene. Supruga je kustos Muzeja primenjenih umetnosti. Aleksa je završio ETF, a Ana završava treću godinu psihologije", otkrio je Dejan Cukić.

Dejan Cukić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs

Bonus video:

02:17

ŽIVOTNA PRIČA DEJANA CUKIĆA: Kako sam završio s Bajagom na sceni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track