GLUMAC RASKINUO SA 20 GODINA MLAĐOM DEVOJKOM: Razvodio se 3 PUTA, TVRDI da zbog ozloglašenog KULTA nije video ćerku SKORO DECENIJU
Foto: Profimedia

PUKLA TIKVA

GLUMAC RASKINUO SA 20 GODINA MLAĐOM DEVOJKOM: Razvodio se 3 PUTA, TVRDI da zbog ozloglašenog KULTA nije video ćerku SKORO DECENIJU

Pop kultura -

Holivudski glumac Tom Kruz navodno je raskinuo vezu sa svojom dve decenije mlađom devojkom Hejli Atvel.

Slavi glumac Tom Kruz (59) stavio je tačku na vezu sa 20 godina mlađom kolegicom Hejli Atvel. Glumački par vezu je započeo na snimanja nastavka filma "Nemoguće misije", a kako strani mediji navode, njihovoj ljubavi je došao kraj.

Tom Kruz, Hejli Atvel
foto: Profimedia

"Zajedno su prošli kroz intenzivan period snimanja. Sjajno se slažu, ali odlučili su da ostanu samo prijatelji. Tom ima previše obaveza i stalno putuje. To je i jedan od razloga zbog čega nisu funkcionisali", rekao je izvor blizak glumcu za "The Sun".

S obzirom na to da snimanje nije u potpunosti završeno, Hejli i Tom će morati da nastave saradnju.

Podsetimo, par je pre samo dva meseca objavio da je u vezi, a zajedno su se pojavili na ovogodišnjem Vimbldonu.

Tom Kruz, Hejli Atvel
foto: Profimedia

Podsetimo, glumac je bio 10 godina u braku sa Nikol Kidman (54), a par je zajedno usvojio sina Konora i ćerku Izabelu. Deca su zbog oca prihvatila verovanja sajnetološke crkve, te danas nemaju blizak odnos sa majkom.

Glumac je bio u braku i sa koleginicom Kejti Holms sa kojom ima ćerku Suri. Razveli su se 2012. godine zbog kontroverzne sajentološke vere koju zagovara Kruz, a navodno Tom nije godinama video naslednicu upravo zbog kulta kome je odan.

Naime, prema pisanju stranih medije, glumčeva prva supruga Mimi Rodžers, bila je ta koja je Toma uvela u sajentologiju.

Tom Kruz
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:20

NE MOŽEŠ TO VIŠE DA MI RADIŠ: Rokvić krišom snimio ženu, ona izgorela i počela da URLA! Svi se pitaju kako je PROŠAO posle!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track