TOMA OD PONEDELJKA I PRED VRANJSKOM PUBLIKOM: Nema ko nije ZAPLAKAO zbog potresnih scena u ovom filmu!
Foto: T.S.

KULTURA

TOMA OD PONEDELJKA I PRED VRANJSKOM PUBLIKOM: Nema ko nije ZAPLAKAO zbog potresnih scena u ovom filmu!

Pop kultura -

Vranjanci će film ,,Toma’’ sa Milanom Marićem u glavnoj ulozi, najnovije ostvarenje Dragana Bjelogrlića moći da pogledaju od 27. septembra do 1. oktobra.

Film "Toma" koji je od ponedeljka na repertoaru vranjskog bioskopa, čije su projekcije u velikoj sali Pozorišta ,,Bora Stanković", ljubitelji domaće kinematografije mogu da pogledaju u dva termina u 18 i 21 sat, a karte po ceni od 350 dinara mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.

film Toma
foto: T.S.

Reč je o biografskom filmu o Tomi Zdravkoviću, čoveku koga ne pamtimo samo po njegovim pesmama i načinu na koji ih je pevao, već i kao velikog boema, po ponašanju i duši. Film prati dve linije radnje - 1991. prati odnos Tome i doktora koji započinje njegovo lečenje, i pretvaranje tog poznanstva u prijateljstvo. Druga linija prati Tomin život - od detinjstva u Pečenjevcima, preko poznanstva sa Silvanom Armenulić koje će presudno uticati na njegovu karijeru ali i na privatni život, dostizanja neslućene visine popularnosti, ali i "dna života". Ovo je priča o duši.

Film prati lične uspone i padove jednog od najvećih pevača, boema i umetnika u nekadašnjoj Jugoslaviji, koga je u glavnoj ulozi maestralno dočarao glumac Milan Marić.

Veliko interesovanje za film "Toma" vlada i među susedima Makedoncima, koji su najavili dolazak u Vranje na projekcije filma, saznaje Kurir .

Nakon premijere u Sava centru, 15. septembra, film "Toma" prikazuje se širom Srbije.

film Toma
foto: T.S.

T.S.

Bonus video:

00:59

Premijera filma Toma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track