BILO JE STRAŠNO: Oglasio se glumac iz Harija Potera posle INCIDENTA na terenu za golf, poznato zdravstveno stanje Toma Feltona!
Foto: Profimedia

OPORAVLJA SE

BILO JE STRAŠNO: Oglasio se glumac iz Harija Potera posle INCIDENTA na terenu za golf, poznato zdravstveno stanje Toma Feltona!

Pop kultura -

Tom Felton, čuveni Melfoj iz filmova o čarobnjaku „Hariju Poteru", zabrinuo je jajvnost kada se srušio na terenu za golf, te je prevezen u bolnicu, u četvrtak.

Tri dana posle incidenta, međutim, rešio je da prekine tišinu, pa putem Instagrama pesmom poručio da se oseća daleko bolje.

Tom Felton
foto: Profimedia

"Zdravo svima, dame i gospodo, dečaci i devojčice. Želim da vam se zahvalim što se brinuli i želeli mi da se brzo oporavim", počeo je on u kratkom snimku.

"Jeste, bilo je strašno, ali zaista, oporavljam se. Bio sam u dobrim rukama. Tako da, hvala vam, svima koji ste i pisali i sve... Oporavljam se i sve mi je bolje, iz dana u dan", dodao je, pa i zapevao u istom duhu.

Prethodno, fotografije na kojima se jasno vidi kako mu je pozlilo obišle su svet, što je brojne fanove poznatog plavušana svakako uplašilo.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:27

BRENA I BOBA NE ODUSTAJU OD PUTOVANJA: Živojinovići otišli iz Srbije i uživaju u TOPLIM KRAJEVIMA! Stajling pevačice svi HVALE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track